Бебешка кухня: Рецепта за бебешки миш-маш (12+ месеца)

hranene-bebe-zahranvane
Представяме ви рецепта на холистичния нутриционист Магдалена Пашова от книгата й „По-здрави бебета. Всичко за храненето от раждането до 2 години“. Ето как с тази рецепта да приготвим миш-маш на бебето:

Необходими продукти:

• 1 малка глава лук

• 1 чушка

• 1 настърган домат

• 1 яйце

• 3–4 стръка магданоз

Начин на приготвяне:

Нарежете лука, чушката и магданоза на ситно. Разтопете малка бучка гхи в дълбок тиган и задушете лука за 3–4 минути. Добавете чушката и гответе още 1–2 минути. Изсипете в тигана настъргания домат, изчакайте да заври и оставете да къкри на тих огън 7–8 минути до сгъстяване. Разбийте яйцето и го прибавете към миш-маша заедно с нарязания на ситно магданоз. Гответе още 2–3 минути.

СПОДЕЛИ:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Е-MAIL АБОНАМЕНТ:

Публикацията Ви е харесала? Можете да се абонирате за E-Mail бюлетина с най-новото от СПИСАНИЕ РОДИТЕЛ: