Играй и спечели книга с приказки на Андерсен за своето дете

Коледа наближава, а с нея е време и за новата ни игра. Този път тя е изключително приказна и изцяло в духа на коледното настроение. Включете се в играта и ще можете да спечелите илюстрирана книжки с прекрасните приказки на Ханс Кристиан Андерсен – първи том на  „Събрани приказки и разкази“, предоставени от Издателство Ентусиаст.

За участвате е нужно само да отговорите на въпроса Коя е вашата любима приказка от Ханс Кристиан Андерсен, която с удоволствие бихте прочели на своето дете“.

Един от вас, дал отговор и изтеглен чрез жребий, ще получи наскоро излезлия първи том „Събрани приказки и разкази“ от  Ханс Кристиян Андерсен.

Условия за участие:

  • Период на играта: от 15 декември до 21 декември 2017 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под тази публикация или под поста на играта във Facebook
  • Печелившият ще бъде обявен на сайта Roditel.bg на 22 декември 2017 г.

 

За  наградата:

Новият сборник на „Събрани приказки и разкази“ събира 45 приказки и разкази на Андерсен, сред които „Палечка“, „Огнивото“, „Дъщерята на блатния крал“, „Храбрият оловен войник“ и още много други. Освен превода на оригиналните творби, книгата съдържа и илюстрациите на Вилхелм Педерсен – първия художник, поел нелеката мисия да създаде рисунки по произведенията на Андерсен преди повече от 150 години. В Дания и до ден днешен тези илюстрации се смятат за неразделна част от Андерсеновите приказки. В тома e поместена и откритата през 2012 г. в Държавния архив на Кралство Дания приказка „Лоената свещ“, датираща от времето на ученическите години на писателя.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK

Публикацията Ви е харесала? Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин:

Публикацията Ви е харесала? Можете да се абонирате за E-Mail бюлетина с най-новото от СПИСАНИЕ РОДИТЕЛ:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien