Играй и спечели пробиотици LactoFlor Kids за своето дете

Участвайте в нашата игра и спечелете  пробиотици LactoFlor Kids за своето дете, с които да поддържате неговата имунна система и стомашно-чревна флора в отлично състояние!

За целта отговорете на въпроса ни: „Колко на брой са пробиотичните щамове  в пробиотика за деца LactoFlor Kids?“ (жокер – по-долу)

Вашите отговори можете да публикувате като коментар под поста на играта във Facebook страницата на Rofitel.bg.

Десет от вас, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще спечелят  1 бр. LactoFlor Kids + 1 бр. LactoFlor BioPlus таблетки, съдържащи полезни бактерии, които се грижат за детския имунитет и чревния баланс.

Условия за участие:

  • Период на играта: от 14 ноември 2018 до 27 ноември 2018 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под под поста на играта във Facebook.
  • Десетимата печеливши ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 27 ноември 2018 г.

 

За LactoFlor Kids

Всички родители искаме най-доброто за децата си, но знаем ли кое е то, за да им го дадем? В организма на децата, без да подозираме, може да липсва важен елемент, а знаем, че здравето започва именно от вътре. Коремчетата на всички бебета и по-големи деца са уязвими и затова създадохме LactoFlor Kids, който съдържа 7 щама пробиотични бактерии, с доказано широко ползотворно действие.

LactoFlor Kids е синбиотик, който комбинира пробиотик с природни фибри (пребиотици). LactoFlor Kids подкрепя имунната система, възстановява чревния баланс, възпрепятства проникването на вируси и развитието на патогени, за да бъдат нашите дечица здрави.

 

За LactoFlor BioPlus 

LactoFlor BioPlus таблетки е синбиотик за дъвчене, който увеличава локалната имунна защита в устната кухина, предотвратява образуването на плака, намалява риска от кариес и се бори с лошите бактерии. Съдържа 3 щама пробиотици Lactobacillus bulgaricus LKZ-200, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus и пребиотици (инулин).

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK

Публикацията Ви е харесала? Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин:

Публикацията Ви е харесала? Можете да се абонирате за E-Mail бюлетина с най-новото от СПИСАНИЕ РОДИТЕЛ:

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien