Деца с таланти ще могат да получат стипендии за обучение по езици и изкуства

Стартира кандидатстването за стипендии по проект „Креативност без граници“, който дава възможност на деца между 5 и 14 г., обичащи изкуството и езиците, да получат финансиране и да запишат подходящ курс.

Фондация Be Creative, съвместно с Fusion Academy, осигурява 10 стипендии за обучението на деца по езици и изкуства от семейства с ниски доходи. Проектът бе създаден с цел да даде възможност на деца с таланти да се развиват по най-добрия начин, въпреки финансовата невъзможност на своите родители.

Курсовете, за които могат да кандидатстват децата, са: Рисуване, 3D и Моделиране, Дигитални изкуства, Приложна креативност, Моден дизайн, Дизайн и  проектиране, Графичен дизайн, Фотография, Театрална школа, Съвременен танц, Класичеки балет, Английски език, Немски език, Испански език.

Формуляр и подробни изисквания за кандидатстване, както и информация за необходимите документи, можете да намерите тук.

Fusion Academy е частна академия, предлагаща висококачествени обучителни услуги по езици, БЕЛ и Математика и изкуства както за деца, така и за възрастни. Академията приема за своя мисия и цел да развива цялостно децата посредством синтез на образователните методи, да стимулира развитието на груповата креативност, да спомогне за въвеждането на красота и хармония в нас и в средата, в която живеем.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


Коментарите са изключени.