Каква е приликата между вас и детето ви?

twinsornot-100589471-primary.idge

Ако искате да разберете доколко гените са си казали думата при вас и вашите малки наследници, новата платформа на Microsoft Twins or Not дава тази възможност. За целта е необходимо да разполагате със своя детска снимка, както и снимка на вашия син или дъщеря. Само за броени секунди системата с изненадваща точност прави анализ на всички черти на лицето и дава отговор какъв е процентът сходство между двете снимки.

Освен анализ на чертите между родители и деца чрез техните детски снимки, са възможни всякакви други комбинации за съпоставка – между знаменитости и обикновени хора, между членове на семейството или между напълно непознати личности. Единственото, което се изисква, е да разполагате с две изображения, на които да се вижда добре лицето, а хората, които сравнявате, да са на сходна възраст, за да е точен анализът. Това ще рече, че ако решите да сравнявате своя актуална снимка и тази на детето си, резултатът няма да е коректен. Снимките, които качвате, не се запазват в базата данни и не се използват от системата повторно.

Очаква се новото приложение да стане особено популярно в социалните медии от типа на Twitter и Facebook, тъй като Microsoft вече доказа, че подобен вид платформи се радват на огромен интерес. Това се случи с предишната разработка на софтуерния гигант – how-old.net, даващо предположение за възрастта на човек само чрез снимка.

 

Вижте още:

Какво наследяваме от бащите и какво от майките си?

Цветът на очите на детето в зависимост от очите на родителите

ТЕСТ: Имате ли здрава връзка с детето си?

Характерът на детето според часа на раждане

 

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK

Публикацията Ви е харесала? Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин:

Публикацията Ви е харесала? Можете да се абонирате за E-Mail бюлетина с най-новото от СПИСАНИЕ РОДИТЕЛ: