Отпускат се 10 стипендии за деца за целогодишно обучение по дигитални изкуства

И тази година по проект „TechARTnology“ ще се отпуснат стипендии за целогодишно обучение по Дигитални изкуства на деца от 8 до 14 г.

“TechARTnology” е съвместен проект на Luxoft Bulgaria, фондация Be Creative и Fusion Academy, който дава възможност на деца с потенциали и мотивация да се потопят в света на дигиталното изкуство. Luxoft осигурява 10 стипендии за 8-месечно обучение в специално разработен курс за деца на възраст 8-14 г. от семейства с ниски доходи. Курсът съчетава в себе си по най-добрия начин класическото и дигиталното.

Целта на курс Дигитални изкуства е да развие у тях на първо място креативността и пространственото мислене, както и да им даде знания и умения, които ще са им изключително полезни и базисни за последващо развитие в определена област. Курсът ги подготвя за съвременни професии като: Графичен дизайн, Илюстрация и анимация, Индустриален дизайн, Интериорен дизайн, Ландшафт архитектура, Текстилен дизайн и др.

Можете да кандидатствате до 15 септември 2017 г. чрез попълване и изпращане на формуляр и нужните документи онлайн на office@becreative.bg или на адрес кв. Драгалевци, ул. Витошка Зорница 2.

Формуляр и подробни изисквания за кандидатстване, както и информация за необходимите документи, можете да намерите – тук.

Проектът се осъществява с подкрепата на Luxoft Bulgaria – Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в световен мащаб. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на информационните технологии.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


Коментарите са изключени.