Играй и спечели книгата „Хранене на бебета и малки деца“

хранене на бебета и малки деца

Better Writer Ad

Как да храним бебето и детето? Какво трябва да знаем за захранването? Кога да започнем да въвеждаме нови храни? Какви да бъдат рецептите? Всички тези въпроси си задават повечето майки, особено ако отглеждате дете за първи път.

С новата ни игра можете да си спечелите чудесен помощник в областта на храненето на бебето и детето, като си спечелите книгата на Джудит Уилс „Хранене на бебета и малки деца“.

За целта отговорете на въпроса: Полезни съвети за храненето на деца от каква възрастова група включва книгата „Хранене на бебета и малки деца“ на Джудит Уилс?  (жокер – по-долу)

Трима от вас, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще получат по куриер книгата „Хранене на бебета и малки деца“.

Условия за участие:

  • Период на играта: от 10 август до 17 август 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под тази публикация или под поста на играта във Facebook
  • Четирима от участниците, дали отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 18 август 2016 г.

 

За книгата:

„Хранене на бебета и малки деца“ на издателство „Вдъхновения“ е сред най-препоръчваните книги от българските педиатри  за захранване и детско хранене. Книгата дава насоки за хранене на деца от 0 до 6 годишна възраст. В нея авторката Джудит Уилс предоставя полезни съвети към родителите как да осигурят на децата си пълноценно, полезно и вкусно меню, как да планират отделните хранения на всяка възрастова група и дава идеи за здравословни и разнообразни рецепти.