Списание Родител, Родител.бг, Roditel.bg

Списание Родител е онлайн медия, чиято мисия е да предоставя полезна, достъпна и систематизирана информация за родителството, възпитанието и отглеждането на деца. Тук ще намерите отговори на вашите въпроси, свързани с бременността, бебето, детето, семейството, храненето, детското здраве, игри и възпитание.

Наши автори са родители, психолози, педиатри – хора, за които темата, свързана с децата и тяхното отглеждане, е лична кауза и които са готови да споделят опита си.

Живеем във време, в което родителите не се задоволяват с неясни и остарели правила – те задават въпроси и търсят отговори. Именно това ще бъде водещо за всеки материал, публикуван на сайта roditel.bg, който ще е базиран на диалога, полезната информация и близостта с читателите си. Всяка препоръка, лична история или мнение са добре дошли.

Вярваме, че ролята на родителя в процеса на възпитание и формиране на личността е от ключово значение. Ето защо мотото на Списание Родител е „Децата се учат да се усмихват от родителите си”. Понякога самите деца се превръщат в наши учители, а това да дадеш живот и да възпиташ личност изисква много мъдрост, целенасоченост, информираност и най-вече – любов!

Lazyload YouTube Video