Играй и спечели награди от анимацията „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“

Любимата анимация „Как да си дресираш дракон“ се завръща със своя трети епизод и премиера по кината от края на месец януари!

Този път филмът ви дава шанс да спечелите страхотни награди – драконско наметало, детска раница „Светъл бяс“, чанта „Нощен бяс“, татуировки, тетрадка „Нощен бяс“ с обръщащи се пайети и комплект от 6 магнита с лика на любимите герои.

За целта отговорете на въпроса: „Как се казва героят от филма, който преследва драконите?“ (жокер – по-долу).

Отговорите си можете да дадете под настоящата публикация или като коментар под поста на играта във Facebook, като шестима от участниците, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще получат награди от „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“.

 

Условия за участие:

  • Период на играта: от 30 януари до 05 февруари 2019 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под поста на играта във Facebook
  • Шестима от участниците, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 07 февруари 2019 г.

За филма:

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая откриват призванията си: Хълцук като вожд на селото и владетел на Бърк заедно с Астрид, а Беззъб –да поведе своя вид.

Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали досега, а именно – мирното съжителство между викинги и дракони да бъде жестоко прекъснато и напълно обезличено от преследващия ги зъл  и безскрупулен Гримел.