Играй и спечели подаръци от Pampers

пелени, игра, списание родител

Играта ни с награди тази седмица е свързана с новата инициатива на Pampers, чрез която компанията ще предостави неонатално оборудване за родилните домове в България. Плановете на компанията са да дари пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки на родилни отделения.

За да участвате в играта, отговорете на въпроса ни: “Колко са градовете, в които  Pampers ще предостави неонатално оборудване за родилни домове?”

Шестима от вас, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще спечелят пелени с размер по избор и бебешки мокри кърпи от Pampers, с които вашето дете ще е винаги сухо, спокойно и усмихнато!

Отговорите можете да публикувате като коментар под поста на играта във Facebook страницата ни – facebook.com/spisanie.roditel или като коментар под настоящата публикация.

Условия за участие:

Период на играта: от 21 декември до 28 декември 2015 г.

Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил

Шестимата печеливши ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 28 декември 2015 г.

 

Повече за инициативата на Pampers:

На Facebook страницата на Pampers България всеки може да гласува за български град, чието родилно отделение иска да бъде модернизирано с помощта на Pampers. Всеки глас носи по-голям шанс  за модернизацията на едно родилно отделение.  Включете се в кампанията и вашият жест ще помогне на майки и деца в България и по цял свят, да докажем още веднъж,  че заедно можем да променим света към по-добро.

Comments are closed.