Гласувайте за своя град, който да получи неонатално оборудване от Pampers

Beds Babies 2

Pampers ще подкрепи 10 родилни отделения в България като им предостави  неонатално оборудване и пелени за новородени.  По този начин компанията ще дари пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки на родилни отделения в 10 български града.


На Facebook страницата на Pampers България всеки може да гласува за български град, чието родилно отделение иска да бъде модернизирано с помощта на Pampers. Всеки глас носи по-голям шанс  за модернизацията на едно родилно отделение.  Включете се в кампанията и вашият жест ще помогне на майки и деца в България и по цял свят, да докажем още веднъж,  че заедно можем да променим света към по-добро.

Със своя глас всеки може да стане посланик на  кампанията „1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина“ в 10 -тата годишнина на партньорството между Pampers и UNICEF, като така помагате да подобрим живота на майки и бебета по цял свят.

Посетете https://www.facebook.com/pampersbulgaria/app/1631261867139974/  и гласувайте за града, който според вас трябва да получи дарение от Pampers. Дарението под формата на неонатално оборудване и пелени за новородени ще бъде предоставено на 10 родилни отделения в България в началото на 2016 година.

Партньорството между Pampers® и UNICEF навършва 10 години като за това време  неонаталният тетанус е елиминиран в 17 страни. Pampers приканва родителите и техните бебета да се присъединят към едно специално пожелание за рожден ден: да помогнем за елиминирането на неонаталния тетанус в страните, където той все още е заплаха. Неонаталният тетанус  засяга семейства в най-бедните райони на света и най-често е резултат от нехигиенични родилни практики като прерязване на пъпната връв с  нестерилни инструменти. Веднъж заразен с неонатален тетанус, организмът никога не може да бъде излекуван и в някои части на света тетанусът все още белязва живота на едно новородено на всеки 11 минути.