Спечелете страхотна кукла Барби с новата ни игра от филма „Барби: Специален отряд”

bs1070_210-PR_STILL

През февруари предстои малките зрители  и техните родители да бъдат зарадвани с едно ново анимационно предложение. Филмът „БАРБИ: СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД” ще се излъчи премиерно по кината от 19 февруари.


kukla barbiНовата ни игра е свързана именно с премиерата на анимацията и ви дава възможност да спечелите страхотна кукла-Барби за своята малка принцеса.

За целта отговорете на въпроса:„Коя българска певица озвучава Барби в „БАРБИ: СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД?“

 

Условия за участие:

  • Период на играта: от 16 февруари до 24 февруари 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под тази публикация или под поста на играта във Facebook
  • Двама от участниците, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 25 февруари 2016 г

 

 

Poster Movie

bs3130_230-PR_STILL

ЗА ФИЛМА „БАРБИ: СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД”

Красивата Барби и нейните приятелки са три изключително талантливи гимнастички. Те печелят състезание след състезание и използват всяка свободна минута за заслужен отдих. И когато в един слънчев ден се качват на хълма на надписа Холивуд за спокоен пикник, животът им се променя напълно. Трите грациозни красавици стават част от елитен екип тайни агенти, предвождан от леля Зоуи, която всички мислят за обикновена старица, която обича да плете и да гледа телевизия. За да се преборят с един от най-ловките престъпници, те ще се въоръжат с прелестни рокли, сладки домашни любимци и много бижута. Всичко това обаче е част от тяхната екипировка и всяка вещ има скрити оръжия, а животните са роботи, които се борят с лошите наравно с хората.