Ирай и спечели награди от новата анимация „Ела, изпей“

От създателите на „Аз, проклетникът“, „Миньоните“ и „Сами вкъщи“

ela-izpey-animatsia

Тази Коледа ще е наистина специална, защото по кината ще се завърти една нова анимация, носеща заглавието „Ела, изпей“. Филмът обещава да е същински калейдоскоп от музика, смях и забавление за малчуганите и техните родители.


Още по-добрата новина е, че можете да спечелите страхотни награди от новата анимация, с които да зарадвате своя син или дъщеря.

За целта е нужно да отговорите на въпроса „Коя е премиерната дата на филма „Ела, изпей“ за България?“ (жокер – по-долу).

Условия за участие:

  • Период на играта: от 16 декември до 22 декември 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под поста на играта във Facebook
  • 7 от участниците, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще могат да спечелят една от следните награди:
  1. Чанта за обяд: 1 бр.
  2. Ученически комплект: 1 бр.
  3. Светещ ключодържател: 2 бр.
  4. Аксесоар за химикалка: 3 бр.

nagradi-ela-izpey

Повече за филма „Ела, изпей“:

Зад филма стоят създателите на „Аз, проклетникът“, „Миньоните“ и „Сами вкъщи“, а действието се развива в свят, населен само с животни. Звездата на филма е Бъстър Муун, спретната коала, ръководила някога успешен, а сега залязващ театър. Бъстър е вечен оптимист, който обича театъра си повече от всичко на света и ще направи всичко възможно, за да го запази. Изправен пред почти неизбежния крах на житейските си амбиции, Бъстър има един последен шанс да възвърне блясъка на театъра, като продуцира най-страхотния конкурс за звезди на света. На сцената излизат пет основни претендента: мишка с меден глас, с който лесно може да ти отмъкне парите, слон-тинейджър с огромна сценична треска, претрупана с ангажименти майка на 25 прасенца, млада горила-гангстер, и таралеж-пънкар. Всеки от тях излиза на сцената на Бъстър с надеждата да промени живота си.

„Ела, изпей!“ е с премиера у нас на 23 декември на 2D и 3D. Саундтракът включва 85 хитови песни, сред които някои от най-известните и любими парчета на Франк Синатра, Лейди Гага, Кейти Пери, Offspring, Ники Минаж, Сам Смит и други.

Трейлър: