Каква ще е 2018-та година? Хороскоп за всички зодии:

Заедно с началото на 2018г., има и нов хороскоп. Тази година можем да очакваме семейна стабилност, моменти на щастие, но и малко обрати. Но такъв е животът.

Влиянието на Нептун върху зодия Риби, което ще се усеща през цялата година, обещава голяма умствена сила. С търпение и упоритост, ще постигнете вашите цели с лекота, както в работата, така и в личния живот. Според хороскопа 2018г. ще донесе и оригинални идеи, чувство за хумор и последно, но не по значение, мирен подход при взаимодействието с хората. Всички тези позитивни качества могат да бъдат много полезни в отношенията, например.

Говорейки за кариерата, когато Уран навлезе в Овен, ще бъде много полезен. Ще стимулира мислите ви, смелостта ви и упоритостта ви, които ще ви помогнат да решавате различни проблеми. Вероятно ще се чувствате несигурни от бремето на отговорностите, но не се тревожете, това се случва на всички от нас. Благодарение на влиянието на Юпитер, можем да очакваме съществени доходи. Обаче тази планета може да ви донесе и негативи – вероятно няма да можете да избегнете някои рискове. Това може да не ви се отрази добре, особено, ако вашите финансови средства и спестявания са в играта.

Така или иначе, просто да чакате щастието да падне в ръцете ви, не е достатъчно. Понякога е необходимо да направите първата крачка и да вземете съдбата си в ръце. С нашия хороскоп за 2018г., сте в сигурни ръце. С мир и сигурност, хороскопът ще ви ръководи през националното пътешествие, което тази година ще представлява.

Ако се интересувате каква ще бъде 2018г., просто отидете на Хороскоп за всеки зодиакален знак. Прочетете е подготвила годината за вас и бъдете готови!

Овен Хороскоп 2018

Тази година, родените в този огнен знак, ръководени от Марс, ще имат много енергия и е най-добре да вложат тази енергия в кариерата си. Няма да ви липсва обаче нищо в отношенията. Благодарение на усърдието ви и упоритостта ви, които са типични за Овен, ще можете да постигнете всички цели, които си поставите. Не само, заради личните ви качества, но и заради разположението на планетите, сигурно е, че Хороскопът за 2018г. ще бъде положителен за Овен.

През първите месеци на годината, отношенията ви може да бъдат в застой. Влиянието на Венера ще бъде силно, заради това вие ще бъдете чувствителни, когато става въпрос за чувства. Няма да имате проблеми да действате уверено и да вземете ролята на лидер, което ще ви направи идеален кандидат за лидерски позиции. Ръководителите няма как да не забележат потенциал като вашия.

Пролетните месеци на 2018г. ще донесат нови и нетрадиционни идеи на зодия Овен. Обаче, заради прекомерно мечтаене, ще възникнат трудности в концентрацията. Като говорим за връзките и отношенията, вашата упоритост ще се докаже отново. Ще бъдете упорити в любовта си. Още повече, вашето импулсивно поведение и надмощието над сърцето ви пред мозъка, ще ви обещаят велика и романтична любов. Ще се чувствате добре сред приятелите си или някъде, където можете да се откъснете от ежедневните проблеми.

В периода на по-топлите месеци, заради навлизането на Венера в зодия Лъв, може да очаквате мир в личния си живот. Връзките и отношенията ви ще бъдат много лоялни и почтителни. Няма да има обрати и свалките за една вечер няма да ви привличат. През лятото ще настъпи благоприятен период за кариерата. Вашата способност да анализирате и да стигате до сърцето на проблема е в разцвета си. Обаче внимавайте със здравето си, не трябва да се изоставяте прекалено много за сметка на работата ви.

Според Хороскопа през есента на 2018г., голяма част от вниманието ви ще се насочи към семейството. Въпреки причината за вашето униние, ще намерите помощ и енергия сред най-близките си хора. Още повече, Меркурий в знака на Скорпион, ще допринесе за положителен ефект на вашето умение да попивате информация. Докато сте концентрирани, никоя пречка няма да ви се стори прекалено голяма. Ще се чувствате любознателни. Няма да имате проблем да говорите на теми, които се считат за табу.

В края на годината, Овен ще се концентрира над обучението. Ще чувствате отговорност и вашите морални аспекти ще бъдат силни. Това ще влияе на изпълнението на работата ви, също и в личния ви живот. Ще наредите приоритетите си и ще разберете какво е важно за вас и това ще ви помогне да започнете новата година с бистър ум и определена цел.

Телец Хороскоп 2018

Според звездите 2018г. ще бъде много положителна за хората родени в знака на Телец. Особено по отношение на кариерата. Родените в този знак, ръководени от Венера, обикновено са отговорни и надеждни. Тези качества се важни, така че не се страхувайте да покажете на какво сте способни. Запомнете, съдбата обича смелите. Просто си поставете цел, бъдете упорити и никой проблем няма да ви се стори прекалено голям.

Точно в началото на 2018г., ще почувствате силна физическа и умствена енергия, заради влиянието на Меркурий върху Скорпион. Следователно, по пътеката към успеха ви няма да срещнете трудности. Ако има дребни препятствия, вие лесно ще успеете да ги преодолеете. Няма да ви липсва мотивация. В свободното си време, ще се насладите на компанията на приятелите си. Не забравяйте за физическото си състояние. Представителите на Телец ще имат много енергия, така че, ако не харесвате фигурата си, сега е точното време да направите нещо по въпроса.

Според Хороскопа през пролетните месеци сетивата ви ще бъдат обострени. По време на този период всичко процъфтява и вашите емоции също. Следователно, работата и кариерата ви ще преминат на заден план. Ще се фокусирате върху любовта, изкуството и върху всичко, което намирате за красиво. Когато става въпрос за връзки и отношения, представителите на зодия Телец ще очакват романтика и страст. Тези от вас, които са били необвързани ще имат шанс да създадат нова връзка в този период. А тези, които са намерили любовта, ще се насладят на хармония.

Настроението през лятото на 2018г. ще бъде много добро. Може би, заради постоянното любовно настроение или заради постиженията в работата, които тези месеци ще ви донесат. Ще процъфтявате особено в бизнеса и финансите. Ще изпъкнат организационните ви умения. През този период няма да има неочаквани обрати във връзките и взаимоотношенията. Ще се насладите на хармония в семейството. Грижете се и за здравето си, въпреки, че е топло навън.

Според Хороскопа скъсяващите се дни ще донесат предимства на представителите на зодия Телец в работата с хора. Заради влиянието на Венера върху зодия Везни, ще изглеждате много мили и чаровни за хората около вас. Не се страхувайте да използвате това както в личния си живот, така и в работата. Например, сега е точното време да поговорите с шефа си за заплатата си. Обаче, не трябва да ставате арогантни, защото това може да ви изиграе лоша шега. През тази зима ще трябва да вземете сериозно решение, а това може да ви смути. Може би, някой ще открие вашите слабости.

Близнаци Хороскоп 2018

В сравнение с миналата година, в която вие се насладихте на мир, положителна енергия и постижения, хороскопът през 2018 година ще бъде забързан за представителите на зодия Близнаци, особено в средата на годината. Хората родени в този зодиакален знак, ръководени от Меркурий, обикновено са интелектуални и чувствителни. Може да използвате тези качества по предназначение, например, когато решавате проблеми или преодолявате препятствия.

Точно в началото на годината, може да възникнат някои проблеми във взаимоотношенията, заради влиянието на Венера върху Козирог. Представителите на зодия Близнаци са склонни да стават емоционално недостъпни и дори да отричат емоциите си. Всяко изразяване на привързаност и чувства ще ви изглежда странно, вашето виждане за света ще бъде много реалистично. Обаче, в екстремни случаи, желанието да се борите за вашите собствени вярвания може да ви донесе проблеми. Внимавайте да не прекрачвате границата.

Въпреки, че може да не сте много доволни от личния си живот, този период ще е добър за кариерата ви. Няма да има нищо, което ще ви разсейва. Още повече, темпото, което ще си поставите, ще се задържи през цялата пролет на 2018г., следователно нищо няма да ви попречи да получите наградата, която заслужавате. Може да бъдете привлечени към пътешествия и приключения, но се опитайте да устоите на изкушението още малко.

Според хороскопа, представителите на зодия Близнаци ще бързат в средата на 2018. Човекът, който ще срещнете може да развали баланса ви. Без значение дали е сродна душа, нов приятел или запознанство в работата. Ще си паснете веднага. Това не е за учудване, защото навлизането на Меркурий в Лъв ще има положителен ефект върху връзките и взаимоотношенията през цялото лято. Благодарение на скоро придобитата ви увереност, ще имате успех и в работата. Сега е времето да направите промяна, ако желаете. Вероятно първоначално няма да знаете какво да правите, но накрая ще успеете ефективно да организирате времето си и ще постигнете всичко, което желаете.

Със скъсяващите се дни, Близнаците могат да очакват успокоение отново. След постиженията в работата ви, сега ще можете да обърнете внимание на взаимоотношенията с хората отново. Поглезете половинката си. Всичко, което трябва да направите е да поемете инициатива и да се реванширате за всички моменти, които сте прекарали в работа. Ще намерите хармонията отново. И новите връзки ще бъдат успешни.

Хороскопът обещава хармоничен край на 2018г. и за Близнаците. Ако не знаете какво да правите в свободното си време, прекарайте време с приятелите си. Ще се чувствате добре в компанията им. Ще се отпуснете, а на следващия ден ще бъдете заредени с енергия и ще се представите отлично. Грижете се за здравето си и се обличайте топло.

Рак Хороскоп 2018

Хората родени в този емоционален зодиакален знак, ръководени от Луната могат да очакват година изпълнена с прекрасни преживявания. Хороскопът за 2018г. предвижда, че представителите на зодия Рак ще постигнат велики неща по отношение на кариерата, също и в личния им живот. Обаче, това което е по-важно, ще сбъднете мечтите си и ще изпълните повече от едно от очакванията ви. Може да срещнете и трудности, но наградата, които ви чака в края си заслужава. Още повече, преживяванията, които ще имате по пътя ще са безценни.

Според хороскопа началото на 2018г. ще донесе хармония във взаимоотношенията ви. Заради положителното въздействие на Венера, ще бъдете общителни, а това ще даде резултат в лесно създаване нови връзки с хора. Обаче, когато става въпрос за лични и интимни неща, ще оставите чувствата ви да ви ръководят. Разумът ще отстъпи на чувствата. Ще бъдете уязвими в тези моменти и трябва да внимавате пред кого разкривате себе си.

Меркурий, който ще бъде в Овен през пролетта на 2018г. обещава помощ в кариерата на представителите на зодия Рак. Благодарение на това влияние, ще бъдете решителни, а по този начин няма да имате проблем в решаването на проблеми. Още повече, когато става въпрос за комуникацията с хората, вие ще бъдете уверени, енергични и убедителни. Сега е правилният момент да инвестирате време в работата и да не страхувате да попитате шефа си за увеличение на заплатата.

Според хороскопа летните месеци ще бъдат ориентирани отново към връзките. Ще преживеете и малко приключения. Просто трябва да сте с правилните хора или да спрете да се страхувате да отидете на пътешествие. Ще откриете, че не се страхувате от неизвестното толкова, колкото преди. Ще натрупате и много опит и увереност. Представителите на зодия Рак ще бъдат много по-привлекателни за потенциални партньори.

С началото на есента на 2018г. ще имате друг благоприятен период за развитие на кариерата. Меркурий ще навлиза в Козирог, следователно няма да ви липсва мотивация. Може да придобиете добър самоконтрол, който ще ви бъде от полза, когато общувате с хора. Все пак трябва да внимавате със здравето си в този период, защото сте в опасност от дребни наранявания причинени от невнимание.

Когато става въпрос за личния ви живот, ще оцените наистина приятелите си и семейството си. Ще дадете всичко от себе си, за да задържите хармонията във взаимоотношенията си. От части това е причината заради, която дългосрочните връзки на представителите на зодия Рак ще процъфтяват в края на годината. Внимавайте, все пак, да не се пристрастите към половинката си – това може да наруши емоционалния ви баланс.

Лъв Хороскоп 2018

Хората родени в този огнен зодиакален знак, ръководени от могъщото Слънце са много енергични. Те са много благородни и имат лидерски умения. Благодарение на характера ви ще можете да извлечете положителното от трудностите, а това ще ви помогне по пътя ви. Затова хороскопът за зодия Лъв е позитивен. Според звездите можете да очаквате успешен период, особено в края на годината.

Точно в началото на годината можете да очаквате предимства допринесени от местоположението на Меркурий в Водолей. Представителите на зодия Лъв ще изпитат нуждата да се застъпят за себе си, независимо от обстоятелствата. Все пак това влияние може да бъде и отрицателно – когато става въпрос за комуникация, особено във взаимоотношенията, където да се правят компромиси е необходимо. Но точно сега, вие не мислите за тях изобщо.

Заради влиянието на Венера, пролетта на 2018г. ще задвижи личния ви живот. Хороскопът предполага, че няма да ви липсва компания от срещуположния пол, флиртуване и приключения. Има голям шанс за нова връзка през този период. Ще бъдете привлечени към пътувания и изследване на неизвестното.

В средата на 2018 година очаквайте трудности. Безпокойство ще забави вашето темпо на работа, а по този начин може да се окажете в задънена улица. Препоръчително е представителите на зодия Лъв да обърнат внимание на кариерата си, за да поправят минали грешки възможно най-скоро. Този период не е подходящ за почивка, по-добре е да изчакате за по-подходящ период. Хубаво е да се фокусирате и върху семейството си, защото там ще намерите подкрепа и спокойствие. Най-близките ви хора ще се радват да ви помогнат в трудни моменти.

Есента обещава професионалния живот да се успокои. Благодарение на характера ви, вече сте успели да превъзмогнете най-лошото. Според хороскопа сега е правилното време за зодия Лъв да обърнат внимание на връзките си. Венера във Везни обещава хармония и щастие. Следователно, дълготрайните връзки ще процъфтят. Взаимното ви доверие ще расте всеки ден. Не се страхувайте да направите следващата стъпка. Есента на 2018 е перфектното време за това – няма да бъдете отхвърлени.

Краят на тази година обещава успех в кариерата и хармонията във взаимоотношенията ще продължи. Представителите на зодия Лъв могат да се отличат от тълпата и да сграбчат възможностите с две ръце. Не пропилявайте шанса си. Очаква ви повишение в кариерата. На Коледа, ще се насладите на заслужена почивка в семеен кръг.

Дева Хороскоп 2018

Звездите ясно показват, че 2018г. ще бъде спокойна за Девите, особено в кариерата. Хората родени в този знак, управлявани от Меркурий, са трудолюбиви, честни и обичат всичко да е под контрол. Следователно, не се страхувайте, че кариерата ви може да е в опасност. В личния живот, може да очаквате хармония и нови преживявания, но и някои обрати.

Според хороскопа точно в началото на годината, ще попаднете във въртележка от събития. Заради влиянието на Марс, ще бъдете заредени с много положителна енергия, която ще предавате на хората около вас. Следователно, не се чудете защо Девите ще привличат толкова много хора към тях, може да срещнете и потенциални партньори. Обаче, докато връзката ви не е официална, внимавайте с ревността. Това може да обезкуражи половинката ви.

С настъпването на лятото през 2018г., когато времето най-накрая е по-топло, ще ви се излиза. Няма да ви се стои на едно място, ще искате да изследвате. Заради влиянието на Венера върху Близнаци, няма да искате само един партньор. Следователно, когато става въпрос за лични връзки, Девите ще бъдат хаотични. Поне кариерата ви всичко е спокойно. Достатъчно е да поддържате това темпо и да оставите греховните мисли да излязат на повърхността в свободното време след работа.

Лятото на 2018г. обещава силно чувство за морал, предимно заради влиянието на Марс върху Водолей. След предишния див период, събитията около вас най-накрая ще се успокоят, а това ще ви даде достатъчно време, за да изясните приоритетите си и да прецените дългосрочните си цели. В работата ще имате добри организационни умения. Шефът ви ще ви забележи, така че заслужената награда няма да ви се изплъзне. Представителите на зодия Дева ще се чувстват добре около приятелите и семейството си. Хороскопът предполага, че вие ще се чувствате най-добре около тях.

Преходът към студените месеци ще ви донесе нерешителност по важните въпроси. Ако сте на път да вземете важно решение, по-добре го отложете за по-късно. Ситуацията във връзките и взаимоотношенията през есента на 2018г. ще бъде спокойна и хармонична. Обаче сте склонни да се изолирате от външния свят. Вашата изразителност може да бъде по-тромава от обикновено. Моментът ще бъде перфектен за развитие на различни умения. Все пак, по време на спорт, Девите трябва да внимават за дребни наранявания. В края на 2018г., дългосрочните връзки ще процъфтяват.

Везни Хороскоп 2018

Според звездите хороскопът за 2018г. ще бъде спокоен за Везните. Хората родени в този чувствителен, но амбициозен зодиакален знак, ръководени от Венера, най-накрая ще имат малко почивка. Не трябва да се тревожите, че ще се отегчите през тази година. Интересни преживявания ви предстоят, особено в кариерата. Когато става въпрос за личния ви живот, не очаквайте значителни обрати. Хороскопът е доста стабилен – дългосрочните връзки ще се облагодетелстват с хармония и съчувствие.

За Везните, началото на 2018г. ще бъде спокойно. Научили сте се да се справяте със забързаните периоди без затруднение, така че няма да се разсейвате толкова лесно. Вашата увереност може да ви бъде полезна, особено в работата. Може да попаднете в ситуация, в която другите се колебаят, бъдете им полезни – със съвети или с действия. По този начин, вашите усилия ще бъдат възнаградени. Заради влиянието на Меркурий ще процъфтяват междуличностните връзки. Според хороскопа ще придобиете важни бизнес контакти, може да срещнете и потенциални партньори през този период.

С пристигането на пролетта, влиянието на Венера върху Телец ще ви донесе напрегнати дни. Ще преживявате всеки момент, а това ще ви направи по-чувствителни в личните връзки. Човек от срещуположния пол, например член от семейството, може да ви нарани много или напротив, може да предизвика положителни чувства у вас, които няма да бъдат по-спокойни.

Везните ще преживят лятото на 2018г. със спокойно темпо на работа. Няма нужда от бързане, но не трябва и да изоставате. Това би предизвикало нежелано внимание от ръководителите ви. Вашето свободно време може да бъде посветено на спорта, време сред природата или с близките хора. Ще се заредите с енергия, която може да ви е липсвала през първата половина на годината. Влиянието на Меркурий върху Дева през септември, ще бъде много полезно както в кариерата, така и в личните връзки. Хороскопът предполага, че ще се справите страхотно в решаването на различни проблеми, които можете да анализирате моментално и по този начин да стигнете до сърцето на проблема.

С предстоящия край на 2018г., дълготрайните връзки може да процъфтят. Взаимното доверие се отплаща и вашата връзка ще бъде по-силна от всякога. Заради позитивната енергия в личния ви живот Везните, които са необвързани могат да очакват интересни запознанства. Потенциален партньор, който може да ви привлече, ще се появи в обкръжението ви. За да получите това, което искате, ще трябва да вложите много усилия. Обаче хороскопът ви обещава, че си заслужава.

Скорпион Хороскоп 2018

Звездите показват, че хороскопът на зодия Скорпион за 2018г. ще бъде много положителен. Особено през първата половина на годината. Хората родени в този зодиакален знак, управляван от Марс, обикновено са самоуверени и упорити личности. Заради характера им, те ще имат успех, особено в работата, където ще постигат всичко, което пожелаят. В отношенията, хороскопът не отбелязва никакви изключителни събития. Обаче ви предстои забава и потенциални партньори.

Още от началото на годината, много положителна енергия ви очаква в работата. Ще се движите директно към вашата цел, така че много скоро тя ще бъде пред вас. Внимавайте да не бъдете прекалено безскрупулни по време на усилията си. Може да нараните някой близък за ваш човек.

В началото на пролетта на 2018г., представителите на зодия Скорпион може да очакват любов, защото според хороскопа, влиянието на Венера върху Риби ще ви донесе уважение от хората около вас. Хората ще се разбират много лесно с вас и ще намират общи неща, не е за учудване, че това може да повлияе като магнит за потенциалните партньори. Възможни са и ситуации, в които ще можете да избирате между различни хора. Единственият недостатък на този период ще бъде прекомерната доверчивост, от която ще страдате.

Топлите летни месеци ще донесат затишие в личните взаимоотношения. Време е да се фокусирате върху работата си, ако не искате да си създавате проблеми. Особено през месец юли 2018г. За щастие, влиянието на Марс върху Водолей ще ви донесе добри организационни умения, така че ще успеете да оползотворите времето си и да спасите ситуацията. Но безплатен обяд няма. Предстоят ви трудности.

Според хороскопа ситуацията в кариерата ви ще се успокои през есента на 2018г. Но могат да възникнат дребни проблеми във взаимоотношенията. Не забравяйте, че насочването на гнева от работата към партньора ви или семейството ви не е най-добрата идея. Някой хора може да не разберат вашия гняв и по този начин да възникнат конфликти.

Предстоящият край на годината ще осигури интересен период за необвързаните представители на зодия Скорпион. Ще се насладите на много приключения и флиртуване. Вие ще преживеете нещо непознато и ново. Хороскопът за 2018г. обещава стабилност за дългосрочните връзки през зимата. Вашата връзка е по-силна от всякога след последния спор. За кариерата обаче нещата, които не сте успели да свършите до сега, вече са изгубени. Ще трябва да понесете последствията от това.

Стрелец Хороскоп 2018

Очакват ви много неща. Хороскопът за 2018г. ще бъде зареден с много положителна енергия за всеки Стрелец. Хората родени под този знак, ръководени от Юпитер се отличават с възможността да правят бързи и точни решения. Те също така са оптимистични и независими и следователно ще се представят добре в отношенията и кариерата.

За зодия Стрелец, началото на 2018г. ще донесе постижения, особено от личен характер. Представителите, които са в дългосрочна връзка, може да очакват хармония и взаимност. Ще се насладите на спокоен период без аргументи – това се отнася и за вашите близки и приятели. Влиянието на Венера върху Водолей не е положително към страстта и романтичните връзки, точно затова тези от вас, които са необвързани в момента ще имат трудности в комуникацията със срещуположния пол. Ще бъде най-добре, ако фокусирате енергията си в кариерата.

Пролетта на 2018г. и постепенното затопляне означава нов извор на енергия за Стрелците. Заради влиянието на Меркурий, ще имате ярко въображение и ще можете да вземате решенията бързо. Новите и свежи идеи няма да са проблем за вас. Според хороскопа тези идеи може да бъдат полезни, особено в кариерата. Ако се фокусирате върху работата в този период, ще можете да направите големи промени и ще имате успех. Заслужената награда няма да закъснее.

След този забързан период, заслужавате почивка през лятото. Отидете на почивка, няма да пропуснете нищо вкъщи, а и наистина имате нужда от това. Заради извънредната работа и преумората, е възможно да допускате грешки по невнимание, които ще разстроят шефа ви.

За Стрелците, есента на 2018г. ще донесе безгрижен период, през който връзките ще процъфтяват. Хороскопът обещава различни потенциални партньори, които ще се появят в обкръжението ви. Следователно, необвързаните представителите на зодията ще се насладят на забавления. Влиянието на Меркурий върху Венера може да забави способността ви да вземате решения. Ще почувствате подсъзнателно, че трябва да разгледате всичко в детайли. Така че, заради вашата тромавост, може да пропуснете някои интересни възможности.

Предстоящият край на 2018г. ще бъде доста рационален за вас. Според хороскопа има енергия в този период, която ще има ви влияе особено на интелекта. Следователно ще бъдете привлечени към по-сложни задачи или мистерии. Ще си починете добре около камината, докато четете приключенска книга, например. По това време, ако се опитвате да постигнете нещо в кариерата няма да си заслужава. Най-вероятно, усилията ви ще бъдат пропилени. Обаче, като заговорим за връзките, няма да има заплахи в края на 2018г. Може да очаквате само хармония.

Козирог Хороскоп 2018

Звездите подсказват, че хороскопът за 2018г. ще бъде предимно положителен за Козирог. Хората родени в този зодиакален знак, ръководени от Сатурн, може да очакват различни събития, положителни и отрицателни. Но такъв е животът. Важно е да научите урока си. И точно това трябва да знаят представителите на зодия Козирог. В допълнение на това, благодарение на своя характер и склонност към трудолюбие винаги ще намерите начин да разрешите всеки проблем.

Точно в началото на годината, влиянието на Марс върху Стрелец, ще донесе желание за борба в това, в което вярвате – което може да доведе до проблеми. Ако сте прекалено инатливи по време на конфликт с някой авторитетен човек (вашия шеф, например), ситуацията може да не завърши много добре за вас. Важно е да останете спокойни, да оцените ситуацията реалистично и да знаете, кога си заслужава да рискувате и кога е по-добре да отстъпите назад. Раздразнението или прилива на енергия могат да бъдат изпуснати чрез някакъв спорт, например.

С пролетните месеци на 2018г. и постепенното затопляне, вие ще се разтапяте също. Ще бъдете привлечени към всичко ново,например, да бъдете с някой от срещуположния пол. Хороскопът обещава на тези, които са необвързани много приключения и дори флиртуване през този период. Още повече, случайните запознанства могат да прераснат в любов. Всичко, което трябва да направите е да опитате упорито и настоятелно.

Всеки Козирог може да очаква обстановката в кариерата да се успокои. Предишните проблеми ще бъдат превъзмогнати и прогонени и ще навлезете в правилното темпо. Ако целите да постигнете нещо, сега е точното време да покажете на какво сте способни. По време на този период връзките ще бъдат стабилни, така че не трябва да се тревожите за възникващи конфликти. Ще бъдете придружени от хармонична енергия

Есента на 2018г. ще донесе възможни проблеми според хороскопа. Заради влиянието на Венера върху Скорпион, ще бъдете привлечени към забранения плод. Вашите чувства ще бъдат силни, но вие ще дадете най-доброто от себе си, за да не го покажете. В екстремни случаи, подобен символизъм би означавал изневяра. От друга страна, по отношение на живота в работата ще имате тих период. Ще можете бързо да анализирате и да разрешавате проблеми от всякакъв вид. Ако сте трудолюбиви и старателни, заслужената награда ще бъде близо до вас.

Водолей Хороскоп 2018

Ръководен от Уран, хороскопът за Водолей ще бъде положителен, особено до средата на 2018г. Хората родени под този зодиакален знак често са интелектуални и се отличават с иновативните си идеи, затова те могат да се справят с проблемите в живота с лекота. През тази година, можете да очаквате успех в кариерата, не само заради личността ви. Когато става въпрос за взаимоотношенията, всичко ще бъде стабилно без значителни промени.

За Водолей, началото на годината ще донесе забавяне в амбициите. Вместо върху кариерата, ще бъдете фокусирани предимно върху връзките. Склонни сте да се изолирате от останалите. Ще се чувствате по-добре сами.

Според хороскопа ситуацията ще се обърне изцяло през март. Заради влиянието на Меркурий в Риби, Водолеите може да очакват положителна енергия. Ще комуникирате отлично и ще правите заключения с половинката си бързо и лесно. Умът ви ще може да преработва много енергия. Ще вземете най-доброто от този период и в кариерата ще получите много важни бизнес контакти и в личния живот.

През летните месеци ще имате успех. Ще се справяте страхотно в работата, но ще трябва да поддържате сегашното темпо, така и в личния живот. Хороскопът разкрива, че този топъл период през 2018г. ще бъде най-благоприятен за необвързаните Водолеи, защото потенциалните партньори ги очакват. Ще чувствате силна връзка между вас и човека, който срещнете. Има голям шанс взаимните симпатии да прераснат в нова и силна връзка.

Есента ще донесе сериозно настроение за Водолеите. Първоначалната любов вероятно се е изпарила, но това не означава, че чувствата са отслабнали – точно обратното. Превърнали сте се в сериозни партньори. Този период ще бъде благоприятен за дълготрайните връзки, които ще бъдат стабилни и хармонични. Обстановката в кариерата ще бъде скучна. Вероятно вече сте имали своя шанс, и ако сте го пропилели, няма какво друго да направите.

Според хороскопа настъпващия край на 2018г. ще донесе силна умствена енергия, заради влиянието на Меркурий върху Скорпион. Можете преработвате големи количества информация с лекота. Обаче, не можете да го използвате като предимство в работата. Трябва да се фокусирате върху обучението и да се подготвите за бъдещето. Никога не знаете, кога вашите знания ще ви бъдат полезни. Помислете за здравето си през студените дни.

Риби Хороскоп 2018

Хороскопът за 2018г. съветва Риби да държат очите си отворени, особено през пролетта. Ще имате шансове, които може да не се случат отново! Хората родени под този зодиакален знак, управлявани от Нептун са чувствителни и съпричастни, а от друга страна са отговорни и надеждни. Това им дава голямо предимство в създаването на бизнес контакти чрез междуличностни връзки.

Точно в началото на годината, Рибите ще имат сравнително лесен период. Хороскопът разкрива, че ще бъдете много дружелюбни и непринудени в обкръжението си. Ще привличате хора близо до себе си без усилия. Можете да използвате това като предимство както в кариерата си, така и в личните си връзки, ако желаете да срещнете някого от противоположния пол.

Пролетта на 2018г. ще допринесе големи шансове в кариерата , особено благодарение на влиянието на Марс върху Козирог. Това желание за материален успех, което ще чувствате в тези дни, ще ви мотивира и ще ви ръководи. Ще притежавате огромен самоконтрол и умения за управление. Следователно, вие сте идеален кандидат за лидерски позиции. Просто трябва да бъдете упорити в усилията си и скоро целта ви ще бъде пред вас. Ще изпуснете напрежението най-добре с физически дейности. Опитайте йога.

Лятото ще помогне на Рибите да обърнат внимание на връзките. Важно е да се реванширате на половинката си за всичкото време, което сте прекарали в работа. Това е единственият начин да избегнете конфликти. Според хороскопа благодарение на влиянието на Венера, някои личности ще имат голям шанс да срещнат сродната си душа. През този период ще се влюбите. Има много нежни чувства във вас, които ще искате да споделите с някого. Ако успеете да намерите някой със същото настроение, успехът е гарантиран.

Есента на 2018г. ще бъде насочена изцяло към връзките. Благодарение на влиянието на Венера върху Везни, тези аспекти от живота ще бъдат много ценни за Рибите. Ще се опитате да направите всички около вас щастливи и искате да живеете в хармония с тях. Обаче, не обръщайте внимание на вашия съвършен имидж, защото по този начин може да забравите реалността. Според хороскопа само това може да се обърка.

С настъпващия край на 2018г., Рибите ще се фокусират отново върху работата си. Все още има време да наваксате, а ако подходите оптимистично, ще се насладите на Коледа спокойно, обградени с хората, които обичате най-много. Може да се концентрирате и върху обучения и благотворителност.

Източник: khoroskop.com

Вижте още:

Как да се отнасяме с детето си според зодията му

Характерът на детето според часа на раждане

Какъв тип майка сте според зодията?

 

 

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK