Конкурс за детска рисунка с награди от H&M

Ако вашият син или дъщеря обича да рисува, сега е моментът да се включите в новата инициатива на веригата магазини H&M. Всяко дете на възраст до 14 години може да нарисува себе си или своето семейство в любимите си дрехи, за да се включи в съревнованието.

Добрата новина е, че в конкурса няма да остане участник без награда. От H&M ще осигурят на всички участници електронен ваучер, даващ 30% отстъпка на един артикул от детската колекция, валиден за всички магазини на H&M България в периода от 1 до 4 юни 2017 година.

Творбите трябва да са нарисувани на лист формат A4, да се заснемат и да се качат на сайта www.hmkids.bg  в периода 22 май – 4 юни.

Най-добрата рисунка ще бъде използвана за дизайн на лимитирана серия H&M детски торбички, които ще влязат в обръщение във всички магазини в страната през месец юли. Победителят получава и H&M карта-ваучер на стойност 100 лв.

Участниците, заели 2-ро и 3-то място също ще получат H&M карта-ваучер на стойност 100 лв.

Можете да гласувате за вашите рисунки-фаворити от 22 май до 4 юни, за да определите 15-те финалисти в конкурса.

 

Условия за участие:

  • За участие в конкурса е необходимо участниците самостоятелно да нарисуват рисунка на тема „Моите любими дрехи“ на бял лист (А4 формат), без ограничение в използваните техники и материали за рисуване.
  • Всеки участник може да участва с до 3 броя рисунки, които ще се оценяват самостоятелно.
  • Рисунки за участие в Конкурса могат да бъдат подавани единствено чрез сайта www.hmkids.bg от 22 май до 4 юни 2017г. Рисунки, изпратени на имейл адрес на H&M, в офиса или в магазините на H&M няма да бъдат допуснати до участие.
  • Рисунки за участие в конкурса могат да бъдат подавани до 24:00 часа на 4 юни 2017г.
  • Подадените файлове трябва да се във формат на файл jpg или png и в размер до 10 MB.
  • Всички участници следва да пазят оригиналите на своите рисунки, тъй като оригиналът на рисунката-победител ще бъде нужен за отпечатването й върху хартиени торбички.
  • Следната информация трябва да бъде попълнена в регистрационния формуляр: име, фамилия, години и населено място на участника, както и име, фамилия, мобилен телефон и e-mail на Родител/Настойник.

Коментарите са изключени.