Lidl с идеи за родителите за началото на учебната година

lidl cool for school

Lidl обяви пускането на Cool for School – каталог, който събира както основните и най-необходими аксесоари, така и полезни съвети, инициативи и продукти в помощ на учениците и техните родители.


За учениците, и улеснението на родителите, Lidl е приготвил предложения 1 септември до изчерпване на количествата, като раници с 3D мотив на герои от любими анимационни филми – „Замръзналото кралство“, „Спайдърмен“ и „Миньоните“ от 9,99лв, и още много предложения като кутии за обяд, чадъри и аксесоари с техни образи. В Lidl ще се предлагат и тетрадки, несесери, химикали и други пособия както за малките, така и за по-големите ученици.

Като част от пълната екипировка, Lidl са включили и предложения за дрехи, бельо и обувки за предстоящата есен. За по-големите ученици, от 8 септември ще се предлагат UMBRO маратонки в различни цветове и размери за 39,99лв за чифт до изчерпване на количествата.

А ако читателите на онлайн каталога отговорят на Манджицу-теста до 07.09, могат да спечелят и специална награда – колело за ученика за новата учебна година.