Необикновената история на една майка, родила 3 пъти близнаци

Като по-млада Мисти Ланг си мечтаела да бъде майка на едно или две деца, а днес 36-годишната жена може да се похвали с голямо и любящо семейство със седем малчугани.

Мисти ражда близнаци три пъти. Нейната необикновена история разказва британският “Индипендънт”.

Г-жа Ланг първо ражда близначките Алекс и Лекси, които сега са на 9 г.; след това на бял свят се появява вече 7-годишната Калиста; следващата бременност на Мисти е с близнаците Ласи и Наш, които сега са 5-годишни, а най-малките членове на семейството се появяват едва преди 11 седмици.

Мисти ражда първата двойка близнаци от бившия си партньор, а следващите две от настоящия си съпруг Питър Ланг.

Всекидневието на семейството наистина е много интензивно и изпълнено с детска глъч. Мисти споделя моменти от живота си с последователите си в Инстаграм.

Според Мисти настоящият й съпруг е щастлив, че имат толкова голямо семейство предвид факта, че той няма братя и сестри. Но да бъдеш родител на 7 малки деца наистина е голямо приключение.

След като децата пораснат, младата майка планира да завърши медицинското си образование, което е прекъснала по време на третата си бременност.

А за всички майки на близнаци, Мисти има един съвет: “Не отказвайте помощ, когато ви я предлагат. Уверете се, че партньорът ви допринася за грижите у дома, колкото вас и не приемайте нещата на сериозно, освен ако наистина не са сериозни”.

Източник: vesti.bg

 

Вижте още:

Близначки от различни раси? Възможно е!

Ние, близнаците…

Снимки, показващи чудото, наречено близнаци

Майката зодия Близнаци

 

 

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK