Нови обучения за инструктори по метода на Томас Гордън

През декември 2017 г. ще се проведат нови обучителни уъркшопи за инструктори по метода “Томас Гордън”. Първото обучение ще е за сертифициране на обучители  по международната образователна  програма “Трениране на Успешни Родители” (ТУР) на д-р Томас Гордън за кандидати от цялата страна. Обучението ще се състои в  Бургас в периода 6-10  Декември 2017 с обучител Дарина Георгиева, Master Trainer Bulgaria.

Още един уъркшоп за инструктори  по международната образователна  програма Трениране на Успешни Деца и Младежи (ТУМ) на д-р Томас Гордън се предвижда в периода 19-21 Декември 2017, отново в Бургас.

Обучението е предназначено само за инструктори, сертифицирани по програмите на д-р Томас Гордън и ще бъде водено от Marcus Talvio, International Master Trainer, University of Helsinki, Finland. Обучението ще се проведе на английски език с осигурен симултантен превод

За одобрени кандидати извън гр. Бургас е осигурено хотелско настаняване включено в таксата участие.

Гордън Груп България в качеството си на официален представител на институт Gordon Training International (GTI) ще проведе обучителен уъркшоп за инструктори (обучители) по програмата Трениране на Успешни Родители (ТУР) на територията на България.

С предимство са кандидати от областите:

Русе, Благоевград , Видин, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, Сливен, Кърджали.

Обучението е предназначено за психолози, терапевти, членове на НПО, сдружения, педагогически кадри, за професионалисти работещи с деца, родители, семейства и /или с професионална насоченост – подкрепа, помощ, консултиране, превенция в държавния, неправителствения или частния сектор.

ТУР е създадена през 1962 г. от три пъти номинирания за Нобелова награда американски психолог д-р Томас Гордън, като превантивна програма – Обучение преди проблемите.

Преподава се  в САЩ и в над 50  страни  по света от над 100 000 сертифицирани инструктори. ТУР е пионерска програма в обучаването на родители и професионални кадри  в умения  за ефективно общуване и разрешаване на конфликти  и е първата по рода си, която развива специфична методология за решаване на семейни конфликти.

ТУР се преподава само от инструктори и представители, обучени и отличени със сертификат от организацията на д-р Гордън – Gordon Training International. Над 7 милиона души са обучени или чели книга по модела на д-р Гордън в над 50 страни по света и на над 45 езика. Програмата е доказала своята универсалност, приложима е към всеки културен и етнически произход.

Ползите за  сертифицирани ТУР инструктори на Институт Gordon Training International за България:

  • Предоставяте образователен модел доказал своята ефективност в над  50 страни по света.
  • Базирате се на 6 годишен опит на функциониране на програмата на територията на България
  • Предоставят ви се know how добри практики както на международния опит, така и на територията на страната относно структура, стандарт, маркетинг, бенефициенти.
  • Работите с международното методологическоръководство за инструктори (PET instructor guide) преведено на български език

За допълнителна информация: 

Дарина Георгиева – представител и обучител на Gordon Training International за България

Тел.: 0898579018

www.gordonbulgaria.com, www.gordontraining.com

E-mail: gordonbulgaria@gmail.com

 

 

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK