Пациенти на пострадалата д-р Гагова се обявиха в нейна подкрепа във Facebook

Вълна на подкрепа от благодарни пациенти последва новината за побоя над именития акушер-гинеколог от столичната АГ болница „Шейново“ д-р Албена Гагова.

Фейсбук група в подкрепа на д-р Гагова са часове събра хиляди последователи. В нея пациенти разказват историите си, благодарят й и й пожелават й бързо възстановяване (вижте групата ТУК).

Лекарката пострада на 1 юли, когато изродила бебе, но отказала на таткото да му даде плацентата на новороденото. Макар да обяснила, че това може да стане само при определени условия, тъй като става въпрос за биологичен материал, мъжът я нападнал и й причинил комоцио, хематоми по тялото, разкъсана устна и счупен нос, пише Offnews.bg.

Бащата агресор очевидно не е подозирал, че по щастлива случайност съпругата му е попаднала при един от най-добрите АГ специалисти не само в „Шейново“, но и в България. Всеобщото мнение на колеги и пациенти е, че д-р Гагова е човек с голямо сърце и отличен лекар, специалист по рискова бременност. Което означава, че не само е изродила хиляди бебета, а е помогнала на много от тях да бъдат износени успешно и да се появят на бял свят живи и здрави. За това свидетелстват и задължителните опашки пред кабинета й. Пред него винаги се чака, но недоволни няма, защото пациентите й знаят, че е претрупана от работа, а чакането си заслужава.

 

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


Коментарите са изключени.