Събития за деца на 1 юни 2016 – Бургас

деца игри навън
Безплатна постановка „Алиса в страната на чудесата” в Бургас за 1 юни

Бургазлии и гостите на града ще имат възможност да се насладят на любимата приказка на 1 юни  от 18.30 часа на открита сцена „Охлюва“. Постановката е подарък от Бургаската опера за всички малчугани по случай Деня на детето и разбира се е с вход свободен.

Интересният мюзикъл „Алиса в страната на чудесата“ е дело на именития композитор Александър Йосифов. В главните роли публиката ще види артистите на Държавна Опера – Бургас: Алиса – Людмила Михайлова, Червен котарак – Бранимир Недков, Царица Купа – Лина Пеева, Принц Купа – Милен Динолов, Шапкаря – Петър Тихолов, Заек – Мирослав Димитров.

 

Безплатен урок в Байк училище – Бургас по случай Деня на детето – 1 юни

Байк училище – Бургас, с ръководител Николай Желев, подарява безплатен урок по планинско колоездене на всички деца по случай техния празник. Урокът ще се проведе на 1 юни от 18.00 часа на байк зоната в парк „Езеро“.

 

Игри, арт ателиета и модно ревю в Mall Galleriaв Бургас

По случай празника на децата – 1 юни LC WAIKIKI  организира детско модно ревю. Участие могат да вземат първите 15 записали се деца на възраст  между 3 и 17 години, предвидени са и модни проекти и задачи в творчески работилници.

В Mall Galleria  предвиждат още и арт ателиета за сръчни мишлета на 1 юни от 12:00 – 17:00ч., които ще включват изработка на бижута, декупаж, изработка на подаръци, фейспейнтинг. Арт ателиетата ще се състоят на ниво 1.