Събития за деца за 1 юни 2017 в Плевен

Забавления по случай 1 юни в Панорама Мол Плевен

По повод Деня на детето любимият на малки и големи Панорама мол ще изпълни празника с целодневни прояви, много забавления и страхотни подаръци.

Better Writer Ad

През целия ден Елза от „Замръзналото кралство“ и весел клоун от детски център „Щуроландия” очакват всички деца с подаръче. Разходете се в мола и ги открийте!

В рамките на деня в Кино Арена малките и вече пораснали деца ще могат да се насладят на селекция от любими анимационни филми на специална празнична цена от 5 лв. на филм или в комбо меню за 9.99 лв., с включени пуканки и напитка.

От 13:00 до 15:00 ч. Детски център „Щуроландия” кани всички свои приятели на щуро парти с любими герои и подарък за всеки малък посетител.

Сладкарница „Хензел и Гретел” празнува Първи рожден ден с много игри, изненади и подаръци за всички свои малки посетители! Забавата започва в 16:30 ч.

В 17:30 ч. даваме старт на детско парти пред магазин Фантазия, по време на което ще станат ясни имената на победителите в Конкурса за детска рисунка със страхотни награди, организиран от търговската верига. Всички присъстващи деца ще изненадаме с лакомства, балони и много забавления.

МЦ КИРМ – Плевен организира детски празник за 1 юни

На 1 юни – Световният ден на детето, МЦ КИРМ – Плевен организира детски празник за осма поредна година. Събитието ще се проведе на 1 юни 2017 г. (четвъртък) пред Художествена галерия „Илия Бешков” Плевен в близост до центъра, с начало 11 часа, като организаторите обещават много веселба и забавления за малчуганите

 

Детски празник в Търговски център „Макси“

В Търговски център „Макси“ малчуганите могат да отпразнуват своя празник с много игри, забавления, фокуси. Партито ще е на 1 юни в 12 часа, на етаж 2/ ниво 3/, където децата ще се радват на наградите от забавните състезания и ще се почерпят по случай Деня на детето!
ВХОД СВОБОДЕН

 

1 юни 2017 в Galaxy Bowling Club Pleven

По случай Международния ден на детето, Galaxy Bowling Club Pleven организира на 01.06.2017г. от 10:00 часа до 13:00 часа Галактическо парти. Партито е с куверт 9лв, който включва: 1 игра по боулинг, безалкохолно, пица, DJ- аниматор, дискотека, много забавни игри и безброй изненади.