Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа

Елена Петрова ще плете венци от върбови клонки, за да привлече SOS приятели

SOS  Детски селища, Елена Петрова, Списание Родител, Roditel.bg

На Лазаровден (4 април, събота), посетителите на Paradise Center ще имат възможността да получат венец от върбови клонки, лично направен от посланика на добра воля на SOS Детски селища България – актрисата Елена Петрова. На специален щанд, от 11 до 19 часа, децата и техните родители ще могат да изработят и сами своята украса за празника, под ръководството на специалисти по декорация.

Събитието е част от националната кампания на SOS Детски селища България „Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа“, чиято цел е да се привлекат SOS приятели – дарители с редовни месечни дарения за децата от SOS Детски селища България. Постъпващите средства се използват за финансиране на ежедневните грижи по отглеждане, възпитание и развитие на над 500 деца в SOS детските селища, младежки домове и центровете за обществена подкрепа към сдружението.

От тази събота (4 април) до края на месеца в Paradise Center всеки ще може да стане част от голямото семейство на SOS Детски селища. На щанда на сдружението на партерен етаж в търговския център желаещите ще имат възможността да направят своята онлайн регистрация. След първоначалното дарение, чрез специална система всяко следващо дарение ще се извършва автоматично на същата дата и стойност от следващия месец. Дарителят може по всяко време да се откаже или да промени стойността на дарението.

Повече за дейността на SOS Детски селища България можете да намерите на www.sosbg.org.