YouTube пуска безплатен виртуален летен лагер за деца

Летните лагери през 2020 г. не са това, което бяха. Не означава обаче, че децата трябва да се откажат от тях. Всичко, което трябва да направят, е да влязат на любимо за тях място.

Това лято YouTube стартира свой собствен виртуален летен лагер, известен като #CampYouTube. Той ще предлага занимания по наука, изкуство, театър, спорт, приключения и други. Най-добрата част: цялото изживяване е безплатно, съобщава T+L.

Виртуалният лагер се предлага в организирани и курирани категории, съставени от повече от 1200 видеоклипа, предназначени за деца от всички възрасти. Видеоклиповете са на четири различни теми: STEM, Спорт, Изкуства и Приключения.

В категориите съдържанието е разделено между видеоклипове за тийнейджъри и деца под 13-годишна възраст. Например, тези в темата за изкуствата за тийнейджъри включват уроци по рисуване и съвети как да направите свои собствени видеоклипове от комикси. За деца под 13 години видеоклиповете включват класове по танци, както и епизоди от улица „Сезам“.

#CampYouTube предлага и виртуални пътувания, които включват 360 висококачествени видеоклипа от някои от най-красивите места на Земята и дори в космоса.

Плейлистите включват и множество видеа за занаяти и готвене.

Вижте повече за #CampYouTube.

Източник: Profit.bg

Коментарите са изключени.