7 причини да запишем детето на английски или немски език в ПРЕСТИЖ

На 9 октомври 2023 г. в Езикова школа ПРЕСТИЖ започва  новата учебна година с курсове по английски и немски език за деца от началните и средни класове. А на 14 октомври стартират и групите за гимназисти. Какви обаче са предимствата на школата и защо да запишем детето си там? Ето основните преимущества по отношение на учебна система, методология, ниво на преподаване, качество и цени на курсовете:

1. Опитни преподаватели, използващи съвременна методология

Подходът на преподавателите стои в основата на това дали детето ще посещава езиковите занимания с интерес или бързо ще започне да се отегчава. От ПРЕСТИЖ знаят това и са изградили екип от мотивирани, квалифицирани, сърцати и усмихнати педагози, които поддържат своето развитие с допълнителни квалификации и международни сертификати.

Те са запознати със съвременната методика за чуждоезиково обучение на деца и прилагат иновативни подходи и практики. Използват всички предимства на мултимедията и интерактивните обучаващи средства и правят часовете разнообразни и забавни за децата. За целта прилагат богат набор от обучаващи техники и умеят да печелят децата, изграждайки друг стил на общуване, различен от училищния, така че всяко дете да се чувства уважавано, ценено и мотивирано.

2. Мултимедийни учебни стаи и иновативна система на обучение

Искаме или не, съвременните деца растат в дигитален свят. Ето защо е по-добре да използваме този тип технологии градивно и те да бъдат внедрени като част от обучителния процес. Учебната база, техническото осигуряване и обстановката в ПРЕСТИЖ са на възможно най-високо ниво. Това помага както на малките, така и на по-големите ученици да посещават часовете с желание и интерес да продължат да надграждат знанията си.

Всички занятия са в условията на мултимедиен клас – с интерактивни стени и цялото богатство на аудиовизия и дигитални учебни ресурси, които предлагат новите учебни системи. Специално за най-малките има Fun Place – място за забавни упражнения и активни езикови игри. Интерактивната стена добавя още възможнности и прави всяко занятие наситено и ефективно.

На разположение на учениците са големи плазмени екрани, безплатна библиотека с адаптирани книги и Play Corner за забавни езикови задачи.

3. Удобни графици, съобразени с програмата на ученика 

Седмичните курсове в школата за начален и среден курс са съобразени с програмата на учениците – сутрин или следобед, според свободната от училище смяна. Това дава възможност на децата да посещават школата през цялата учебна година, дори и при двусменен режим. Занятията са два пъти седмично по 2 учебни часа (по 40 минути всеки).

Предлагат се и съботно-неделни опции, които са подходящи най-вече за ученици от горните класове с оглед по-голямата им учебна натовареност през седмицата. Продължителността на едно занятие при тях е 3 учебни часа по 45 минути.

Ако живеете в столицата, ПРЕСТИЖ ви дава възможност за избор между 7 удобни локации  – в района на Паметника Левски, в Младост, Люлин, Борово, Бъкстон, Мотописта (Гоце Делчев) и Възраждане (Зона Б-5). Освен това, в 10 столични училища, децата от начален курс учат с ПРЕСТИЖ английски като допълнителна извънкласна форма.

4. Конкурентни цени на курсовете

Цената на едногодишен курс по немски или английски език за дете от начален, среден и горен курс, е 980 лв. с възможност за плащане на две вноски от 520 лв. Предлагат се отстъпки за второ дете от семейството или за досегашни курсисти. Цената за второ дете от семейството е 920 лв. (или 2 вноски от 490 лв.), а за досегашните курсисти тя е 890 лв. (или 2 вноски от 470 лв.). Учебният комплект е на стойност 75 лв. Записването става в офисите на школата или по електронен път чрез внасяне на таксата по банка.

5. Специална програма за деца от предучилищна възраст

Най-малките възпитаници на ПРЕСТИЖ са 5-6 годишни. Те се обучават по системата на Кеймбридж Greenman. Занятията за тях има във всяка от учебните бази на школата. Провеждат се два пъти седмично по 1 астрономически час – два следобеда или един следобед и една събота. Таксата е 730 лева за цялата учебна година или две вноски по 390 лева.

Сега в ПРЕСТИЖ тече активното записване за новата учебна година, отварят се последни групи и места. Ако решите това да е школата за вашето дете, се обърнете към удобния за вас офис.

6. Безплатен тест за ниво преди началото на курса и международен сертификат след приключването му

Езиковата подготовка в ПРЕСТИЖ е единна, логично-надграждаща се система по възрасти и нива. Децата се разпределят в групи със свои връстници, по подходяща за съответната възраст учебна система.

Преди началото на учебната година се прави безплатен тест за определяне на нивото, а в края – курсистите получават престижен сертификат от реномиран учебен център, защитен със Знак за качество по европейските стандарти и Европейски езиков знак за иновации.

7. За първи път в България – гаранция за успешен резултат

Статистиките показват, че курсистите ПРЕСТИЖ демонстрират устойчиво добри резултати – както на финалните тестове в школата, така и на външни изпити за международни сертификати. Заради тази увереност в качеството на подготовката, от ПРЕСТИЖ предлагат гаранция за успешен резултат, което означава, че при резултат под 50% на финалния тест, детето ще бъде включено безплатно в курс от лятната програма и работата с него ще продължи до постигане на съответното ниво според Европейската езикова рамка.

Подробна информация за обучението в ПРЕСТИЖ тук.

Коментарите са изключени.