Детският празник-турнир „Том и Джери“ ще се проведе за шести път

том и джери

Детски празник и турнир „Том и Джери 2016“ се организира за шеста поредна година в гр. София. В него ще бъдат представени: турнир по футбол, художествена гимнастика, спортни танци,  народни танци, мажоретни танци, йога и гимнастика, карате, канго джъмпс за деца и приложни изкуства.


Детският празник ще бъде разделен в два уикенда като ще започва в 9.30 ч. на 14, 15 и 28, 29 май 2016 година в зала „Сиконко“. Събитието е посветено и на Деня на българския спорт. Българска асоциация спорт за всички организира за 24-и пореден път Световен ден на предизвикателството. Акцент на този ден е организираното Детско спортно Предизвикателство „Том и Джери“. Очаква се присъствието на повече от 8000 родители и гости. В спортния празник  ще бъдат поканени за участие и деца от домове за сираци.

Тази година организирането на детски празник „Том и Джери“ ще бъде със съдействието на министерството на физическото възпитание и спорт, Българската асоциация „Спорт за всички“, Столична община, Български футболен съюз, Pulse Fitness & SPA – генерален партньор на събитието, Изворна вода Devin, Гранд Хотел Банско, Карамелени вафли „Нелис“, фармацевтичната компания Doppelherz – Queisser Pharma GMBH & CO.KG, Capella Play,  „Торти ЕФИ“, , Никели – Агенция за събитием мениджмънт, Сокове Флорина от АВЕНДИ.БГ, Езиков център БИЗИ и химическо чистене „Макс Клийн“.