Включете се в нашата игра и спечелете четец за електронни книги от PocketBook

PB_Child

Време е и за следващата игра с награди, част от есенната инициатива на Roditel.bg „Време за училище”.

Този път наградата е четец за електронни книги, предоставен от PocketBook. За малчуганите четенето на екран отдавна се е превърнало в практика, ето защо – вместо да се ядосваме, че детето не се отделя от технологиите, нека направим заниманието полезно. С идването на първия учебен ден можете да осигурите на своето дете чудесен подарък, на който то да чете любимите си книжки и да го ползва за научаването на уроците си.

Как да участвате?

За да се включите в играта, споделете мнение, като отговорите на въпроса: Коя е любимата ви книжка от детството, която бихте прочели на детето си на електронен четец?”

Период на играта: от 9 септември до 16 септември 2015 г.

Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под настоящата публикация или под поста на играта във Facebook.

Един от участниците, изтеглен чрез жребий, ще спечели четец за електронни книги Pocket Book Basic 2 .

Печелившият ще бъде обявен на сайта Roditel.bg на 17 септември  2015 г.

 

За Pocket Book Basic 2:

PB2Четенето наистина вече има малко по-различни измерения, но поне остава интересно, забавно и полезно. Е-четецът на PocketBook може да се превърне в чудесен помощник за учебните занимания и да направи ученето по-ефективно и по-интересно. Добрата новина е, че благодарение на E Ink екрана, е-четецът няма отрицателен ефект върху зрението на децата.

Pocket Book Basic 2 се отличава с това, че кранът не блести на слънцето, паметта му събира до 3000 книги, а размерът му позволява да го сложите в джоба си.

Моделът поддържа голям брой файлови формати, без нужда от допълнително конвертиране, а предварително инсталираните речници са чудесна възможност за упражняване на чужди езици.

 

Comments are closed.