Играй и спечели награди от новата анимация на Дисни „Смелата Ваяна“

poster-new

От 25 ноември по кината ще се завърти най-новата Дисни анимация „Смелата Ваяна“, която ни пренася в слънчевите острови на Океания. Филмът разказва историята на безстрашно момиче, което търси спасение за народа си с помощта на някога могъщия полубог Мауи.

Новата ни игра е свързана именно с премиерата на тази анимация, а за да си спечелите страхотна награда, предоставена от Форум Филм България, е нужно да отговорите на въпроса:

„Коя българска изпълнителка, чийто талант изгря в X Factor, озвучава ролята на смелата Ваяна?“

Условия за участие:

  • Период на играта: от 21 ноември до 25 ноември 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под поста на играта във Facebook
  • 7 от участниците, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще могат да спечелят една от следните награди:
  1. Детска тениска – 2 бр.
  2. Дамска тениска – 2 бр.
  3. Тефтер – 1 бр.
  4. Козметичен несесер – 1 бр.
  5. Плажна чанта – 1 бр.
  • Печелившите ще бъдат  обявени на сайта Roditel.bg на 28 ноември 2016 г., като до всеки от тях ще бъде изпратено лично съобщение във Facebook за уточняване на адреса и начина за получаване на наградата.

Смелата Ваяна награди

За филма „Смелата Ваяна“

Преди три хиляди години най-великите мореплаватели плават надлъж и шир из Тихия океан и откриват многото острови на Океания. После пътешествията им спират за 1000 години и никой не знае защо. „Смелата Ваяна“ е завладяващо анимационно приключение на сърцата тинейджърка, която потегля на дръзка мисия, за да спаси народа си. По време на пътешествието си, Ваяна среща някога могъщия полубог Мауи, който я напътства в търсенията ѝ. Заедно те плават през открития океан, срещайки по пътя си гигантски чудовища и невъзможни за преодоляване препятствия, а Ваяна осъществява древната повеля на дедите си и открива това, което винаги е търсила – собствената си самоличност.

Трейлър: