Играй и спечели награди от новата анимация “Парка на чудесата”

Време е за поредната ни филмова игра с награди!

Този път любителите на анимацията едва ли биха пропуснали “Парка на чудесата” и приключенията на едно изключително момиче на име Джун.

С новата ни игра по случай премиерата на филма можете да си спечелите страхотни награди.

За целта отговорете на въпроса: “Коя българска актриса озвучава майката на Джун в анимацията “Парка на чудесата?”  (жокер – по-долу).

Петима от вас, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, могат да спечелят една от следите награди, предоставени от филма “Парка на чудесата”:

  • 2 бр. комплект магнитна рамка с вълшебен маркер
  • 1 бр. щурава чаша
  • 1 бр. магнитен конструктор
  • 1 бр. суитшърт

Условия за участие:

  • Период на играта: от 15 април до 23 април 2019 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под поста на играта във Facebook
  • Шестима от участниците, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 24 април 2019 г.

За филма:

Парка на чудесата разказва историята на един невероятен увеселителен парк, където въображението на едно изключително креативно момиче на име Джун оживява. В един необикновен ден, тичайки през гората в търсене на пътя към дома, Джун открива старо увеселително влакче и се качва в него. След главозамайващо пътуване със странното съоръжение тя попада в Парка на чудесата – увеселителният парк, създаден някога в нейното въображение и забравен от известно време. Всички атракциони в парка, както и обитателите му, на които Джун някога е вдъхнала живот, без нея са обречени на пълен хаос и безредие. Сега с помощта на невероятните обитатели на парка, Джун ще трябва да върне чудото в Парка на чудесата преди да се изгуби завинаги.

Участват: Михаела Филева (в ролята на Джун), Радина Кърджилова (в ролята на майката на Джук), Петя Абаджиева, Момчил Степанов, Стоян Цветков, Христо Чешмеджиев, Константин Лунгов, Петър Бонев, Росен Русев, Василка Сугарева, Петър Върбанов, Мими Йорданова, Цветослава Симеонова

Парка на чудесата идва в кината на 19 април на 2D, 3D и 4DX.

 

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK

Публикацията Ви е харесала? Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин:

Публикацията Ви е харесала? Можете да се абонирате за E-Mail бюлетина с най-новото от СПИСАНИЕ РОДИТЕЛ: