Играй и спечели пълен комплект с козметика за лятната почивка

слънце дете лято

Лятото вече е тук, а с него идва и времето за почивка, море и семейна  ваканция. Летните месеци обаче крият и немалко рискове, сред които слънчеви  изгаряния и неприятни ухапвания от насекоми. Ето защо, преди да потеглите  за мечтаната семейна почивка, не забравяйте да вземете със себе си  продукти, които да ви предпазят именно от тези заплахи.

С нашата нова игра можете да си спечелите пълен комплект с продукти с най-висока степен на защита, с които децата ви спокойно да се радват на слънцето и игрите. Преди да пристъпите към участието, прочетете съветите на Бочко за правилната грижа за кожата през лятото, както и указанията за употреба на продуктите.

За да участвате в играта, отговорете на следния въпрос: Кога беше първото море за вашето мъниче и на колко беше то тогава?

Отговорите можете да публикувате като коментар под тази публикация или като коментар под поста с играта във Facebook страницата ни. Двама от участниците, дали отговор и изтеглени чрез жребий, ще получат
подаръчни комплекти от Бочко, включващи: Слънцезащитно мляко SPF50, Слънцезащитен спрей SPF50, Мляко за след слънце, Лосион против ухапване от насекоми и Гел след ухапване от насекоми.

бочко

Условия за участие:

  • Период на играта: от 13 юли до 20 юли 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под тази публикация или под поста на играта във Facebook
  • Двама от участниците, дали отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 21 юли 2016 г.

Успех на всички!