Кремът за лице – как да направим подходящ избор?

 himalaya-cream1
Изборът и покупката на крем за лице е изключително важно решение и крие много рискове

Първото и най-важно нещо, преди да определим какъв крем е добре да ползваме, е да сме запознати с типа на кожата ни. Втората стъпка, която изобщо не е за подценяване, е винаги и задължително да нанасяме крема за лице върху чиста кожа. Друг ценен съвет е свързан с количеството, което да нанасяме. Истинска заблуда е твърдението, че голямото количество крем има по-добър и бърз ефект. Затова нанасяйте малко количество, което да може да се абсорбира напълно.

От 1930 г. Хималая е ангажирана с научни изследвания с цел създаване на ефективни и безопасни продукти за здраве и красотата. Преди да достигне до потребителя, всеки продукт е многократно проверен и клинично тестван, за да се гарантира неговата безопасност и ефективност. Основната мисия е уникалните природни сили да се превърнат във всекидневна грижа за здравето и красотата.


Потопете се в света на Хималая и изберете своя продукт…

Естествени антиоксиданти за вашата кожа
himalaya-cream2

Енергизиращият дневен крем на Хималая е перфектното начало на деня. Леката копринена текстура се абсорбира бързо от кожата и осигурява трите основни функции за лицето: хидратира, подхранва и защитава лицето от вредното влияние на UV лъчите.

Възстановяващият нощен крем на Хималая попива дълбоко и възобновява кожата на лицето през нощта. На сутринта тя е мека, нежна и възстановена благодарение на трите основни функции на крема: подхранва, поддържа естественото ниво на влага в кожата и намалява фините линии.

Крем за лице против бръчки за видимо по-млада кожа – копринената текстура на крема, богата на растителни екстракти, поддържа кожата мека, гладка и хидратирана. Кремът намалява бръчките и фините линии, хидратира и спомага за намаляване на пигментните петна, благодарение на което кожата изглежда видимо подмладена.

Лекият хидратиращ гел крем овлажнява кожата без да я омазнява. Той поддържа необходимото ниво на влага, абсорбира се бързо и прави кожата видимо по-гладка и сияйна.

 

Вижте още:

Естествено и ефективно решение за премахване на пъпки и борба с акне