Естествено и ефективно решение за премахване на пъпки и борба с акне

himalaya-herbals1

Появата на пъпки и несъвършенства по лицето, особено през младежките години, е нещо нормално. В повечето случаи акнето се появява при тийнейджърите и засяга 85% от тях. При момичетата акнето се проявява за първи път във възраст 12-13 години и достига своя пик в годините от 17 до 18. Акнето при момчетата се развива по-късно – 14-15 години, като най-силно то е в годините между 19 и 21.


В отделни случаи пъпките и недостатъците могат да намалеят или напълно да изчезнат от само себе си, без последствия. Ако те обаче са по-упорити и се възобновяват , по всяка вероятност това са симптоми на – акне – хронично състояние на мастните жлези, наречено Acne vulgaris или просто акне, което е най-често срещаното кожно заболяване. Това е болест на мастните жлези, която засяга мастните фоликоли по кожата на лицето, раменете и зоната около шията. Причините за появата на акне са смущения на мастните жлези, водещи до запушване на порите и инфекции. Обикновено заболяването е хронично и протича с периоди на подобрение и влошаване.

Най-важното е акнето да бъде лекувано своевременно. Леките форми на акне, третирани своевременно отшумяват без да оставят последствия, докато упоритото и нелекувано акне може да доведе до неприятни белези, атрофия на кожата и промени в пигментацията. Акнето причинява и видими дефекти по кожата-белези, лечението на които е изключително трудно.

За да се предпазим от развитието на акне и да спрем неговата повторна проява, е важно да намалим свръхпроизводството на себум от кожата, да почистваме запушените пори и да се грижим за възпалените зони. Изключително важна, в борбата срещу акнето, е редовната и правилна грижа за лицето, чрез използването на продукти, създадени специално за превенция и лечение на акне.

Довери се на Himalaya Herbals

Himalaya Herbals предлага билкови формули с научно доказани резултати, съчетани с модерни технологии. Тя създава своите продукти с вярата, че всяко ново откритие помага на хората да са по-здрави и да се чувстват по-добре. Повече от 80 години Himalaya се ползва с доверието на хората от 89 страни по света.

Открий Нийм Гуру – Премахва пъпките, предотвратява образуването на белези

  • Нийм е растение със силни антибактериални свойства
  • Нийм е идеално средство за почистване и обновяване на кожата
  • Нийм предпазва от образуването на пъпки и акне и тяхната повторна поява

himalaya-herbals2Himalaya Herbals почистващи продукти с Нийм – гаранция за чиста кожа без несъвършенства в две стъпки: ежедневна и седмична грижа.

Ежедневна грижа

Измивен гел за лице с екстракт от Нийм

Ефективни почиства лицето, като отстранява замърсяванията, регулира омазняването и успокоява кожата. Освежава и оставя усещане за изключителен комфорт. Без сапун.

Почистваща пяна за лице с екстракт от Нийм

Формула без сапун отстранява замърсяванията и почиства кожата, без да я изсушава. След употреба кожата е успокоена, с усещане за мекота и комфорт.

Седмична грижа

Почистваща маска за лице с екстаркт от Нийм

Отпушва и почиства порите, абсорбира излишното омазняване и премахва черните точки. Природната формула стяга порите, предпазва от появата на пъпки и възстановява еластичността на кожата.

Почистващ ексфолиант за лице с екстракт от Нийм

Билкова формула дълбоко почиства кожата, регулира излишното омазняване и благодарение на ексфолиращите частици отстранява мъртвите клетки и черни точки. Оставя кожата мека, чиста и свежа.