Нека помогнем на едно малко дете да проходи

aleks

Сигурно всеки ден се сблъсквате с призив като този – да помогнем, да дарим, да не извръщаме глава. Но този път наистина си заслужава всеки от нас да не бъде безразличен, защото става дума за едно малко дете. Дете, родено преди броени месеци и за чиито родители всичко се преобръща, след като научават, че бебенцето е с рядко заболяване.


Малката Александра се ражда на 4 април 2016 година с рядката диагноза „Фибуларна хемимелия на дясно краче” – пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. 

Колкото и страшна да звучи диагнозата, надежда обаче има. Детенцето има пълни шансове да проходи, ако се спре скъсяването на крачето чрез извършването на операция.

Нейните родители са направили всичко възможно, за да получат финансиране от Фонда за лечение на деца, но такова им е отказано. Същият този фонд, който беше безсъвестно източен от хора, за които дори не си струва да говорим точно тук. А всъщност, сумата, от която зависи съдбата на това дете, нейното бъдеще и шанс за нормален живот, не е толкова непостижима – нужни са 60 000 лв, от които в дарителската сметка на малкото момиченце вече са събрани 5000 лв.

Да бъдем хора и да помогнем!

За повече информация: Да помогнем на Алекс да ходи

Дарителска сметка:

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG40CECB979040G7448700
ТИТУЛЯР: АЛЕКСАНДРА АЛЕКСАНДРОВА КРЪСТЯНИНА гр.ВАРНА

Дарителски SMS с текст: DMS ALEXANDRA на номер 17777
(1 лв за всички мобилни оператори и 1,20 лв за предплатени карти)

PAYPAL: veni­_sun@abv.bg