Писмо от създателя на Facebook до новородената му дъщеря

Роди се второто дете на създателя на Facebook Марк Зукърбърг. Бебето е момиченце и се казва Оугъст. Щастливият баща оповести радостното събитие на личната си страница в социалната мрежа, като публикува писмо до малката Оугъст, написано от него и съпругата му Присила.


„Добре дошла на света! Майка ти и аз сме толкова развълнувани да те видим!

Better Writer Ad

Ние сме оптимисти за твоето поколение и бъдещето. Но вместо да пишем за израстването, искаме да поговорим за детството. Светът може да бъде сериозно място. Ето защо е важно да отделиш време да излезеш и да играеш. Ще бъдеш заета, когато станеш възрастна, така че се надявам, че ще отделиш достатъчно време да помиришеш всички цветя, продължава писмото до Оугъст.

Щастливите родители изразяват надежда децата им да четат, да се забавляват на въртележки, да карат велосипеди.

„Надявам се дори в мечтите си да чувствате колко много ви обичаме. Детството е магическо. Можете да сте деца само веднъж, така че не се притеснявай много за бъдещето. Нас ни има затова и ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че светът ще е по-добро място за теб и за всички деца.

„Оугъст, толкова много те обичаме и сме толкова развълнувани, че ще продължим това приключение с теб. Пожелаваме ти радост, любов и същата надежда, която ни даваш“, завършва писмото.

Facebook е сред водещите социални мрежи в света. Тя е основана на 4 февруари 2004 г. от Зукърбърг и трима негови състуденти. В момента той е начело на компанията, а списание „Форбс“ в началото на месеца оцени богатството му на близо 58 млрд. долара