Специалистът по инвитро оплождане д-р Берк Булут ще консултира БЕЗПЛАТНО във Варна 

Better Writer Ad

Специалистът в областта на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология – д-р Берк Булут, ще консултира безплатно български двойки с репродуктивни проблеми във Варна на 14 май 2019г. Той пристига у нас по покана на управителя на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината.

Кой е д-р Берк Булут?

Д-р Булут е доказал се специалист в областта на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология. Той работи в Отделението по акушерство и гинекология на високотехнологичната болница Liv Hospital – Истанбул.

Безплодие и шансове за забременяване

85% от двойките успяват да постигнат бременност в рамките на първата година от вземането на решение за такава стъпка. Делът им достига 93% на втората година. За останалата част се счита, че е налице проблем с фертилитета и се нуждаят от помощта на асистирани репродуктивни техники.

Проблемът с безплодието засяга 15-20% от населението по света.Най-важният фактор за успеваемостта на инвитро лечението е възрастта на жената и нейният яйчников резерв. Броят и качеството на яйцеклетките намалява сериозно при жените над 38-годишна възраст, а ако жената е над 40 години, шансът за забременяване намалява до 30% дори и с помощта на инвитро оплождане.Съвременни методи за висока успеваемост.

Най-съвременните техники в сферата на инвитро оплождането се прилагат в Liv Hospital за по-висока успеваемост и по-здраво поколение. В отлично оборудваната, високотехнологична лаборатория се използват всички възможности на съвременната медицина. Извършват се генетични изследвания, включително при двойки с повтарящи се неуспешни инвитро опити или спонтанни аборти. Научните изследвания показват, че хромозомните аномалии се срещат значително по-често (50-60%) при ембрионите на двойки с напреднала възраст на майката, неуспешно приключили бременности и силно изразен мъжки фактор за безплодие.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Берк Булут на 14 май 2019г. трябва да се запишат предварително на телефона на „Медикъл Караджъ“, Варна: +359 878 500 730.

Източник: Actualno.com