Играй и спечели страхотни награди от филма „Ледена епоха: Големият сблъсък“

ledena epoha poster

Любимата на милиони деца и възрастни „Ледена епоха“ се завръща със своя пети епизод и премиера по кината от средата на месец юли!


Този път емблематичната анимация ви дава шанс да спечелите страхотни награди – Хилки с топче, тениски, алуминиеви термоси, забавни отпечатъци с лика на любимите герои.

ice age teniska

За целта отговорете на въпроса: „На коя дата ще бъде премиерата на „Ледена епоха: Големият сблъсък“ по кината у нас?“ (жокер – по-долу).

Отговорите си можете да дадете под настоящата публикация или като коментар под поста на играта във Facebook, като четирима от участниците, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще получат комплекти с награди от „Ледена епоха: Големият сблъсък“.

 

Условия за участие:

  • Период на играта: от 6 юли до 14 юли 2016 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под тази публикация или под поста на играта във Facebook
  • Четирима от участниците, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 16 юли 2016 г.
  • Наградният фонд е осигурен от Александра филмс

За филма:

Поредното епическо преследване на неуловимия жълъд изстрелва любимата на всички праисторическата катерица в космоса и задвижва поредица събития със Скрат-астрофални последици. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите герои напускат дома си и се впускат в забавно и изпълнено с приключения пътешествие из екзотични земи с много нови колоритни герои.

ЛЕДЕНА ЕПОХА: ГОЛЕМИЯТ СБЛЪСЪК е най-мащабната и амбициозна част от поредицата досега. Продуцентът Лори Форте разказва: „В първата Ледена епоха имаше сцена как стадото минава през един „леден музей“, където виждаме праисторическа риба, динозавър, еволюцията на Сид, а след това и летяща чиния. Присъствието на космическия кораб винаги ни е интригувало. Знаехме, че някой ден ще изследваме митологията, свързана с него, и решихме, че сега е точното време да се върнем към тази част и да посеем семената на Големият сблъсък.“

 

Премиерна дата в България: 15 юли 2016 г.

Времетраене: 94 мин.

Oзвучен с гласовете на:

Георги Стоянов (Бък), Георги Тодоров (Мани), Христо Мутафчиев(Сид)

Койна Русева (Ели), Николай Урумов (Диего), Кръстина Кокорска (Брук)

София Рухова (Прасковка), Явор Караиванов(Шангри-Лама), Деян Ангелов (Краш), Дарин Ангелов (Еди), Вилма Карталска (Гърти), Яна Огнянова(Шира), Петър Върбанов(Диктор) и др.