Създадоха уникална детска количка, която се побира в чантата ви

Уникална нова детска количка бе удостоена от Гинес за най-компактен модел в света. Тя е толкова малка, че когато е сгъната, може да се пъхне под седалката на самолета или да се напъха в дамска чанта.

Въпреки теглото си от само 4.5 кг, и размерите й до едва 30 см. ширина и 35 см. височина, когато е сгъната, количката GB Pockit безпроблемно може да вози деца с тегло до 25 кг, пише Монитор. В зависимост от това колко бързо расте детето, количката може да се използва със сигурност до година.

Тя не е предназначена да замени лежащата детска количка и най-вероятно майките няма да харесат компактните колела, годни само за идеални тротоари, килими или гладки подове. Но компактната количка предлага регулируем по височина пет точков колан за безопасност, прибиращ се сенник и кошница за съхранение отдолу, която може да издържа до 5 кг.

Най-добрите характеристики на Pockit са лесната й употреба и компактните размери, които позволява да се внася в самолет, като ръчен багаж или да се носи в раницата, като резервен вариант, когато детето се умори от ходене. За разлика от много други колички, които са по-трудни за сгъване от играчка Трансформърс, сгъването и разгъването на Pockit е изключително лесно.

Количката разполага с две различни възможности за сгъване, като най-компактна става, когато първо задните колела бъдат сгънати, а не толкова компактна, но много по-бързо, количката може да бъде сгъната от дръжките си, без допълнителното сгъване на колелата. В зависимост от ситуацията, като ограничено пространство или плачещо дете, може да се избере вариант по всяко време.

Вижте видео: