Ден на отворените врати в първа детска академия за добри обноски

академия за добри обноски

Знаем, че добрите обноски в обществото са ключови за професионалния и личен успех и отварят много врати в живота на хората. Точно затова е важно още от малки децата да могат да създават хармонични отношения с другите и да комуникират правилно.

атова на 17 септември, в деня на празника Вяра, Надежда и Любов в игри и забавления ще се проведе ден на отворени врати на Първа Детска Академия за Добри Обноски. Събитието ще бъде 17:30 до 19:30 часа в залата на академията – Лозенец, ж.к. „Южен парк”, ул. „Света Троица”, бл. 27, вх. Б (синята сграда на КРИТ, зад Happy South park).

Децата ще се забавляват с аниматорката Зизи, която ще им покаже интерактивни игри на добри обноски. А професионалистите от академията ще разкажат за идеята за това иновативно обучение, което под формата на игра учи малките деца на добри маниери и поведение в обществото.

Академията е специално създадена за деца от 5 до 10 годишна възраст. За повече информация –  http://www.kids-academy.bg/

Събитието е безплатно – необходимо е само да потвърдите присъствие ТУК: https://www.facebook.com/events/439701369551754/