Да помогнем на едно малко дете да проходи – благотворителен базар

aleks

Преди малко повече от месец ви споделихме историята на малката Александра – бебенце, за чиито родители всичко се преобръща, след като научават, че е родено с рядко заболяване.

Малката Александра се ражда на 4 април 2016 година с рядката диагноза „Фибуларна хемимелия на дясно краче” – пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. 

Колкото и страшна да звучи диагнозата, надежда обаче има. Детенцето има пълни шансове да проходи, ако се спре скъсяването на крачето чрез извършването на операция.

Предстои организиране на благотворителен базар в помощ на Алекс, който ще се състои на 26 ноември в София на бул. Цариградско шосе 7-11 в магазин МЕТРО веднага след касите.

Нейните родители са направили всичко възможно, за да получат финансиране от Фонда за лечение на деца, но такова им е отказано. Благотворителният базар е още една стъпка напред в опит да се съберат нужните средства за малкото момиченце.

Повече информация за инициативата можете да намерите ТУК

Желаещите да помогнат могат да се включат също и в DMS кампанията с дарителски SMS с текст: DMS ALEXANDRA на номер 17777
(1 лв за всички мобилни оператори и 1,20 лв за предплатени карти)

PAYPAL: veni­_sun@abv.bg

както и чрез превод по дарителска банкова сметка:

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG40CECB979040G7448700
ТИТУЛЯР: АЛЕКСАНДРА АЛЕКСАНДРОВА КРЪСТЯНИНА гр.ВАРНА

За допълнителна информация: Да помогнем на Алекс да ходи