Детски панаир във Враца

детски панаир

Детски панаир се организира във Враца, предаде Радио „Фокус” – Видин. За трета поредна година децата във Враца ще се радват на свои панаир. Празникът ще се проведе на 13 юни от 10.00 до 18.00 часа на площад „Христо Ботев”. На детският панаир за развлечение и забавление на малчуганите ще бъдат организирани множество ателиета.

Талантливите деца на Враца ще имат възможност да демонстрират своите качества в много „арт” ателиета по рисуване, пясъчни рисунки, грънчарство, рисунки на асфалт, направа на цветя от салфетки и животни от картон, стъклопис и много други.За най-изобретателните деца сцена на изява ще бъдат ателиета в които най-малките жители на Враца ще могат да конструират свои играчки.

На панаира ще има и модно ателие за любителите на най-новите стилове. Предвидени са и спортни игри – „Преоткрий Враца” и „Пожарникари”. Ще има също представление на куклен театър и много други приятни забавления. На площада отново ще пристигне истински противопожарен автомобил. В този ден влизането в Регионалния исторически музей и Етнографско-възрожденския комплекс ще е безплатно за децата.