Играй и спечели книгата „Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“

От какво зависи добрият сън на бебето? Какво е типично за режима на новороденото? Как да се справи с коликите, рефлукса и други проблеми? Кои са необходимите бебешки аксесоари и как да ги изберем? Всички тези въпроси си задават повечето майки, особено ако отглеждате дете за първи път.

С новата ни игра можете да си спечелите чудесна книга, посветена на отглеждането на бебета от 0 до 6 месеца, с помощта на която да разработите успешен план, отговарящ, както на нуждите на новороденото, така и на цялото семейство.

За целта отговорете на въпроса: В колко държави е издадена до момента книгата „Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“? (жокер – по-долу)

Трима от вас, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще получат по куриер книгата „Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“ от издателство „Изток-Запад“.

Условия за участие:

  • Период на играта: от 26 септември до 3 октомври 2019 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под поста на играта във Facebook
  • Трима от участниците, дали верен отговор, ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 4 октомври 2019 г.

 

За книгата:

„Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“

Забележителният педиатър д-р Робърт Бъкнам и съавторът му Гари Езо са двама от водещите световни експерти по хранене и сън на бебето. Милиони майки по целия свят следват техните препоръки и постигат резултати, които променят живота им.

Новото, актуализирано издание на „Да станем мъдри родители: Бебето от 0 до 6 месеца“ отбелязва успешните 25 години, през които книгата е прочетена от над 6 милиона родители в 50 държави.

Книгата е нещо повече от наръчник за оцеляване през първата половин година на новороденото. Това е практическо ръководство за естествено синхронизиране на времето за хранене, времето за сън и времето за бодърстване на бебето с живота на цялото семейство.

Коментарите са изключени.