Играй и спечели пробиотици LactoFlor Kids за своето дете

Участвайте в нашата игра и спечелете  пробиотици LactoFlor Kids за своето дете, с които да поддържате неговата имунна система и стомашно-чревна флора в отлично състояние!

За целта отговорете на въпроса ни: „Колко на брой са пробиотичните щамове  в пробиотика за деца LactoFlor Kids?“ (жокер – по-долу)

Вашите отговори можете да публикувате като коментар под поста на играта във Facebook страницата на Rofitel.bg.

Десет от вас, дали верен отговор и изтеглени чрез жребий, ще спечелят  опаковка LactoFlor Kids, съдържащи полезни бактерии, които се грижат за детския имунитет и чревния баланс на мъниците.

Условия за участие:

  • Период на играта: от 19 април 2018 до 26 април 2018 г.
  • Всеки участник може да публикува отговор чрез своя Facebook профил като коментар под под поста на играта във Facebook.
  • Десетимата печеливши ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта Roditel.bg на 27 април 2018 г.

 

За LactoFlor Kids

Всички родители искаме най-доброто за децата си, но знаем ли кое е то, за да им го дадем? В организма на децата, без да подозираме, може да липсва важен елемент, а знаем, че здравето започва именно от вътре. Коремчетата на всички бебета и по-големи деца са уязвими и затова създадохме LactoFlor Kids, който съдържа 7 щама пробиотични бактерии, с доказано широко ползотворно действие.

LactoFlor Kids е синбиотик, който комбинира пробиотик с природни фибри (пребиотици). LactoFlor Kids подкрепя имунната система, възстановява чревния баланс, възпрепятства проникването на вируси и развитието на патогени, за да бъдат нашите дечица здрави.
LactoFlor.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK


Коментарите са изключени.