Къде да отпразнуваме рождения ден на своя тийнейджър?

Ако търсите идеи за рожден ден на тийнейджър, то тази статия е за вас.

В рубриката ни „Идеи за детски рожден ден“ този път ще ви представим едно чудесно място, подходящо за празнуване при по-големите деца, тези над 11 години. Всички знаем колко особена е тази възраст и как предишните варианти, свързани с детски кът, клоуни, песни и танци вече съвсем не са актуални.
Ако имате дете в тийнейджърска възраст (и особено ако е момче), то вероятно е запалено по технологиите и игрите. А какъв по-добър начин да се позабавлява с приятели на рождения си ден от това да прави любимите си неща?

Рожден ден в Avatar VR

Това е единствената по рода си зала за виртуална реалност в България, а нейните създатели обещават истинско приключение за хлапетата, решили да отпразнуват рождения си ден там.

Avatar VR е и първата в Европа зала за виртуална реалност с възможност за използване на VR обувки  Cybershoes®. Чрез тях, както и чрез последното поколение очила и слушалки, сетивата на участниците в игрите могат да се потопят във всеки фантастичен свят, който те си пожелаят, независимо дали е истински град, средновековен свят с различни чудовища или бъдещето, където променяте хода на историята.


Рожденият ден може да включва около 15 деца, като до 10 от тях могат да играят едновременно.

Избор от над 20 различни игри и приключения

Avatar VR предлага огромен избор от приключения, подходящи за всеки вкус и възраст. Сред тях има както типични „момчешки“ варианти, така и такива, подходящи за момичета. VR забавленията са разпределени в различни категории, сред които изживявания, ескейп стаи, игри  за самостоятелни участници или Multiplayer.

Рожденият ден може да е с продължителност 2 или 3 часа, като цените са съответно 350 лв за 60 минути игра и 60 минути почерпка и 580 лв за 120 минути игра и 60 минути почерпка (тези цени са актуални към м. март, 2024 г.).

Можете да запазите своето място за рожден ден и да научите повече за Avatar VR ТУК.