Каква ще е 2016 година? Хороскоп за всички зодии

тип майка според зодията

Better Writer Ad

Предстоящата 2016 година ще бъде съвсем различна от предишните. Още от самото си начало годината предвещава да бъде динамична, изпъстрена с много бурни емоции и обрати, не по-малко от отиващата си 2015 година, пише ndt1.com. Хороскопът за 2016 е успешен за голяма част от зодиите като цяло – както в личен, така и в професионален план, но очаквайте наистина вълнуващи обрати и драматични промени в живота си, белязани главно с положителен знак.

Годишен хороскоп 2016 – ОВЕН

Несъмнено тази година ще бъде много заета. Вашата планета Марс е в много силна позиция и точно заради това всеки Хороскоп за 2016 за зодия Овен ще бъде изключително наситен. Не се страхувайте. Благодарение на типичния Ви инат и войнственост, ще успеете да се справите с предстоящите събития много лесно. Представителите на зодия Овен ще имат доста забързано начало тази година. През този период можете да преживеете голям напредък в кариерата и също така в личностното развитие. Хората около вас ще ви помогнат. Не отказвайте помощта; по този начин ще се окажете в по-трудна ситуация. След като преодолеете трудностите, ще станете по-силни.  През пролетта на 2016, особено през април, очаквайте известно спокойствие и дори водещ спад в областта на кариерата ви. По отношение на връзките, ситуацията ще бъде нажежена. Звездите ще благоприятстват необвързаните представители на Овена, когато срещат нови хора. Ще бъдете много непринудени, истински и ще привличате противоположната половинка от пръв поглед. От друга страна, обвързаните могат да очакват хармония и устойчивост в техните връзки. Бъдете внимателни. Имате уникална възможност пред себе си да покажете какво притежавате, не се оставайте да ви се изплъзне от ръцете. Няма да имате почивка и през есента. Хороскопът през 2016 предсказва, че ще се справите с много трудности. Някой близък от семейството ви внезапно може да се разболее или да има проблеми, причинени от злополука. Ще трябва да преразгледате своите приоритети много бързо. Семейството трябва да бъде сплотено, особено в трудни моменти. В работата вероятно ще трябва да наваксате за сметка на свободното си време, но няма да се откажете. Краят на годината ще донесе на тези представители на огнените зодиакални знаци: разочарование, но също така и успех. След напрегнат период, представителите на Овена ще бъдат щастливи в своите междуличностни взаимоотношенията отново. Познанствата, станали в този период, ще останат дългосрочни. И все пак, ако оставите „новодошлия“ да ви разсейва прекалено много, това ще ви докара проблеми в работата. Шефът ви няма да бъде доволен от вашите пропуски или грешки.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 – Телец

Хората, родени в този зодиакален знак под влиянието на Венера, обикновено изпъкват с отговорно си отношение и усърдие за разрешаване на всяка ситуация по най-удобния начин. Хороскоп 2016 съветва представителите на зодия Телец да използват добре тези качества, особено в работата си, но също така и в личния живот. Докато решавате проблеми във връзките си или в семейството, не ставайте агресивни. Това няма да помогне. По отношение на работата, вие със сигурност нямате проблеми. Представителите на зодия Телец, по принцип, са честни служители. Благодарение на вашето отношение и усърдие, можете да бъдете добри във всяка професия. Може да се случи така, че заради малко неразбирателство в работата, да попаднете в затруднение. Пролетта на 2016 ще означава главно личностно развитие за вас. Но, няма да бъдете много добре във връзките. Може да преживеете неприятна ситуация от сорта на спор или разногласие и това ще отвори очите ви. Ще преосмислите действия си и ще разберете, че не сте били прави. Не бъдете инатливи и не считайте ситуацията като загуба, а по скоро – като поука. През летните месеци трудните моменти най-накрая ще преминат. Ще изпъкнете в работата си – може да ви очаква дори и напредък или повишение. Във връзките също ще имате успех. Необвързаните не трябва да се страхуват да се срещат с нови хора. Тези, които са в щастлива връзка, ще се насладят на хармония, мир и благополучие. Есента ще донесе много интересни възможности за представителите на зодия Телец. Ще получите предложение, на което не можете да откажете. Разбира се, това може да означава, че ще трябва да направите някои жертви. Докато се справяте с тази дилема, може да изглеждате затворени и резервирани към околните. Приемете съвет от някой близък, на когото се доверявате. Заедно ще намерите правилното решение. Краят на 2016 година ще бъде по-спокоен. Телците ще бъдат по-балансирани. Периодът също ще бъде подходящ за инвестиция или планиране на бъдещето. Не се оставайте заблудени от хармонията. Бъдете активни, участвайте в спортни дейности, излизайте. Пазете се от проблеми в семейството. Може би някои ще иска да скрие големи тайни от вас. Ако искате да знаете повече, преди всичко, трябва да накарате човека да ви се довери. Бъдете любезни, обръщайте внимание, но разбира се, не притискайте прекалено много нещата.

Годишен хороскоп 2016 – БЛИЗНАЦИ

Хората, родени в този зодиакален знак – под влиянието на планетата Меркурий, често са чувствителни, проницателни и интелектуални. Според звездите, хороскопът през 2016 за Близнаците ще бъде по-скоро спокоен, особено през първата половина на годината. Можете да очаквате положителна енергия по отношение на кариерата ви, обаче в любовта може да имате малко неприятности, заради факта, че като Близнак, вие криете две различни личности в себе си. Началото на 2016 година ще бъде спокойно. Благодарение на благоприятното разположение на планетите, всички трудности ще ви заобиколят. Възползвайте се от това спокойно време за вземането на важни решения, за които миналото не е било подходящо време. В работата няма да пропуснете нищо важно. За това – през този спокоен период трябва да се оставите в затишие и да понижите своята ефективност. Пролетните месеци ще бъдат под знака на взаимоотношенията. Можете да се сблъскате с някои проблеми, но нищо твърде сериозно. Всичко може да бъде разрешено със зрял разговор или компромис. След натоварения период от годината следва един спокоен и интелектуален период. За нещастие, ще разберете какво е можело да направите по друг начин, но вече е прекалено късно за промяна. Ще се окажете в беда. Хороскопът ви съветва, че единственият начин да превъзмогнете проблемите, е да се извините на най-близките си познати за предишните пъти, в които не сте им обърнали достатъчно внимание. Бъдете учтиви, не си пестете любезните думи. Рано или късно ще намерите пътя един към друг отново. Спокойни времена ще дойдат отново за Близнаците. В кариерата си ще имате възможност да постигнете целите си. Вашето позитивно настроение може да се прехвърли в личния ви живот. Във връзката си ще намерите загубената хармония. Необвързаните представители на зодията ще се насладят на срещите с нови хора и всички блага на необвързаните. Много нови преживявания ви очакват в този период. На Коледа ще се насладите най-много в семейна атмосфера.

Годишен хороскоп 2016 – РАК

Хороскопът през 2016 година за зодия Рак предвижда много позитивна година, изпълнена с преживявания и нова важна информация. Тази година можете да очаквате напредък в кариера си, личностно развитие и просвещение, които ще ви направят по-зрели и балансирани от преди. Зимата на 2016 г. ще бъде под знака на семейството. Вие ще бъдете причина за хармонията, поддържана между най-близките ви. Ако има някакви конфликти, вие ще предложите компромисно решение и за двете страни. Възползвайте се от това и в работата си и предложете помощ на тези, които имат нужда. Ще бъдете обградени от щастливи и дружелюбни хора. Просто не се преструвайте, че живеете в перфектен свят. Не забравяйте за реалността. Неочаквано събитие ще изисква цялото ви внимание и способността да решавате бързо. Може да бъдат трудности, възникнали в работата или проблеми в социалните взаимоотношения. След като преживее трудните моменти, Ракът ще открие, че е по-зрял. Вие сте много по-балансиран човек, който не се разсейва лесно. Използвайте това качество пълноценно, особено през лятото на 2016 година. Вашето усърдие ще бъде забелязано и от началниците. Наградата е почти сигурна. По отношение на връзките Рак са повлияни от звездите най-много през есента. Положителният септември ще даде началото на дълги месеци, изпълнени с любов и сладост в любовните връзки. Ще се насладите на хармония. Необвързаните ще се справят чудесно – особено през октомври. Трябва да излизате по-често. Ако просто си стоите вкъщи, никога няма да срещнете правилния човек. В работата все още блестите, имате доста свършена работа зад себе си. Преживявате стабилен период. Не е чудно, че започвате да мислите и премисляте минали събития. Представителите на зодия Рак са успешни в кариерата и също така – в любовта. Дори и в семейството всичко е наред и можете да бъдете горди от себе си. Пазете се от завистливи хора.

Годишен хороскоп 2016 – ЛЪВ

През 2016 година ще се случи разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате много яснота по отношение развитието на създадени вече такива с хора, родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв. Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели. 2016 ще донесе стълкновение за финансови претенции с млад мъж. Едни от най-важните ви ангажименти през тази година ще са свързани с баща, дядо или със син. Ново занимание, кариера, по-висока степен на образование за младеж или мъж от семейството ви. Ако сте в процес на обсъждане на нова дейност, положение, бизнес…, 2016 ще донесе благоприятни възможности за такава промяна. Стартиране на нова дейност, с нови клиенти или партньори. Предложение за нов градеж, нов дом или общ съвместен живот. Неочаквано нови съседи или хора, които ще останат в дома ви за определен период от време.
За семейните представители на знака от важно значение ще бъдат и връзката с рода от страна на партньора. Взаимни гостувания (ако живеете на разстояние), взаимопомощ при необходимост, финансови общи постъпки, делба на пари или други ресурси. Пътуване в странство, свързано с любимия ви, с близки от страна на съпруг или съпруга и др. Очаквайте големи разноски на средства, свързани с чужбина, разход за добро деяние или за друго добро дело. Ще сте склонни да бъдете в помощ на хора, които имат голяма нужда от такава. Ще сте в по-голяма степен състрадателни и съпричастни към чужда болка или трагедия. В обществения ви живот ще срещнете неразбиране или някакъв вид съпротива от страна на хора Риби, Рак или Скорпион. Ако се занимавате с политика, бъдете нащрек спрямо амбициите на хора Козирог, Дева или Телец. Изненадата на 2016 по определен начин ще бъде свързана с развитието на връзката ви с друга жена или с група от жени.

Годишен хороскоп 2016 – ДЕВА

За разлика от миналата година, Хороскопът през 2016 за зодия Дева ще бъде фокусиран повече върху междуличностните отношения и върху индивидуалността на представителите на зодията. Вашата планета Меркурий няма да ви повлияе много в кариерата тази година. Не се страхувайте, също като миналата година, дори тази година ще бъдете оценени, благодарение на вашата отдаденост и усърдие. Бъдете търпеливи. В работата представителите на Девата ще преживеят доста пасивен период. Не насилвайте нещата прекалено много, по-добре приемете факта, че не може винаги да държите всичко под контрол. Когато осъзнаете това, ще бъдете облекчени и вече няма да бъдете стресирани. Бъдете внимателни със здравето си. Заради стреса, няма да успеете да избегнете депресия. Ако не се чувствате добре, не оставайте сами, излизайте или се срещайте с приятели или със семейството си. Те ще повдигнат настроението ви. Пролетта ще бъде много стабилен период за Девата. След трудното начало на 2016 година, с новото разположение на звездите, ще дойде позитивна енергия, особено по отношение на взаимоотношенията и интимния живот. За необвързаните има голям шанс да срещнат сродната си душа. Просто трябва да можете да разпознаете този човек сред много потенциални партньори, които почти ви натоварват през тези пролетни месеци. Както си тече годината, ще осъзнаете, че вашата работа не ви удовлетворява така, както ви е удовлетворявала преди. Хороскопът ви съветва, че това не е подходящото време за промяна. По-добре обърнете внимание на нещо, което ви носи радост, за да се разсеете. Фактът, че пренебрегвате партньора си, може да се обърне срещу вас. Може да преживявате криза в дългосрочната си връзка, но това не е извинение за грубо, неразумно поведение. Ако и двамата положите усилие, скоро ще намерите хармонията. Девите ще се чувстват удобно с членовете не семейството си през есенните месеци на 2016 година. Ще се насладите на приятно прекарани моменти със семейството си. В областта на кариерата, хороскопът най-накрая показва, че – особено през декември, ще се справите добре. Работата ще ви бъде приятна, без големи усилия или премисляне, което е хубаво нещо преди Коледа.

Годишен хороскоп 2016 – ВЕЗНИ

Хороскопът през 2016 година няма да се хареса на Везните през първата половина на годината. В забързани периоди ще трябва да се заемете с ключови събития във взаимоотношенията си, също така и кариерата. След това ви очаква стабилен период, изпълнен с позитивни промени и най-накрая ще имате време да си отдъхнете. През 2015 година преживяхте множество неща. Това е причината да започнете тази година с много ценен опит. Ще успеете да преодолеете всички трудности. Несъмнено ще изскочат проблеми в работата ви. Може би, ще бъде смяна на началници или близък колега, с когото не се разбирате толкова добре, но може да бъде и финансова криза, която ще принуди компанията да съкрати няколко служители или някой друг спешен проблем. Какъвто и да е, ви предстои много тежка работа. Стресът в работата ще пощади везните през пролетта на 2016 година, но може да Ви притисне малко по отношение на любовните взаимоотношения. Не искате постоянно да чувате съжаления и оплаквания от вашия партньор. Докато търсите начин да се справите с този проблем, не търсете проблем само от страна на другите, а най-вече – от ваша страна. Истината е, че заради стреса и темпото ви на работа, Вие сте пренебрегнали вашата половинка. Всичко може да бъде разрешено чрез подходящ жест или разговор. Звездите са в правилната позиция, което означава, че нищо не стои на пътя ви да се насладите на следващите летни месеци. Работата все още ще бъде трудна, но вие вече сте свикнали с високите темпове, затова ще се справите лесно. През есента на 2016 ще трябва да се занимавате с неприятно събитие, което ще се случи неочаквано. Опитайте се да намерите нещо позитивно във всяка ситуация. Вашата личност ще стане по-силна след това преживяване. Тези, на които наистина им пука за вас, ще ви подкрепят. Везните наистина очакват последните месеци от годината. Хороскопът им предвижда, че в кариерата ще имат успех и в любовните отношения ще бъде спокойно. Необвързаните ще флиртуват и ще съблазняват другите. Тези, които са обвързани, ще се насладят на щастие. Ще осъзнаете, че въпреки всичко животът е красив.

Годишен хороскоп 2016 – СКОРПИОН

Хороскопът за 2016 предвижда за Скорпион много интересни възможности. През 2015 звездите ви поведоха по положителна пътека, особено в кариерата, и тази година ще успеете в тази насока. В началото ще трябва да се справите с малко трудности, но накрая победата ще бъде по-сладка за Скорпиона. Ще се опитате да решите всички проблеми наведнъж, но само ще се заплетете в тези сложни задачи и ще направите нещата по-трудни, особено, по отношение на позицията ви в работата. Хороскопът ви съветва да направите списък с приоритетите си, според който да разрешите всяка задача поотделно. В семейството ви очакват хармония и спокойствие. Не забравяйте вашето физическо състояние, най-добрият начин да избегнете болести в тези студени месеци е спортът. Най-добрият период за Скорпиона ще бъде през пролетта на 2016 година. Вие ще изпъкнете във всяка сфера. Дългосрочните връзки са много задоволителни. Не се страхувайте да предприемете следваща стъпка във връзката си. Необвързаните ще имат успешни запознанства с противоположния пол. В кариерата усилията ви най-накрая ще бъдат забелязани от началниците. Болестите и нараняванията ще ви пропуснат. Точката на пречупване ще настъпи по средата на годината. Ще бъдете изморени. През последните месеци сте били много активни и имате нужда от почивка. Ще бъдете пасивни предимно в работата, където темпото ви на работа ще бъде на средно ниво. От друга страна, това ви се полага след предишните успешни месеци. Затова Скорпионът не трябва да очаква някакви сериозни трудности. С края на годината ще се фокусирате отново върху кариерата си. Най-усърдните Скорпиони могат да очакват дори напредък в кариерата си.

Годишен хороскоп 2016 – СТРЕЛЕЦ

Ще започнете 2016 година с нова енергия. Стрелецът, като природна личност, ще изпъкне в работата през този период. Приятелско отношение към началниците ще ви донесе най-малкото похвала. От друга страна, хороскопът ви съветва да не бъдете много снизходителни. Вашите колеги си мислят, че могат да правят всичко и да останат ненаказани. Бъдете внимателни по отношение на здравето си. Не пренебрегвайте семейството и приятелите си, дори и ако се наслаждавате на работата си в момента. Партньорът ви може да стане подозрителен. Няколко мили жеста са всичко, което трябва да направите, за да избегнете проблеми. Избягвайте спорове на всяка цена, единствено ще повдигнете стари проблеми, които не са уместни сега. Също така помислете за своето тяло и спортуване. През лятото на 2016 година някой от вашето обкръжение ще преживее тежка ситуация. Не бъдете егоисти, въпреки факта, че имате много работа, не се поколебавайте да окажете помощ. По-късно може вие самите да имате нужда от помощ. Топлите месеци ще донесат желание в интимния ви живот. Необвързаните представители на зодия Стрелец могат да отидат на „лов“, който ще бъде успешен. Тези, които са обвързани, могат да очакват хармония и спокойствие. След ваканцията ще бъдете отпочинали и готови отново за работа. През септември, според хороскопа, има голям шанс за важни промени в кариерата ви. Ако не сте удовлетворени от вашата работа, това е правилното време да я промените. Точката на пречупване ще настъпи през октомври. Във вашата кариера ще се борите, за да се задържите на сегашната си позиция. Трябва да фокусирате цялото си внимание на работата си в момента. Не оставяйте нищо да ви разсейва. Краят на годината отново ще бъде спокоен. Прекарайте Коледа със семейството си и с партньора си. Индивидуалността на Стрелеца ще стане по-силна през тази година.

Годишен хороскоп 2016 – КОЗИРОГ

Хороскопът за 2016 година показва на Козирога, че звездите им желаят само най-доброто. Особено по средата на годината. Хората, родени в този зодиакален знак, под влиянието Сатурн, ще бъдат амбициозни, докато постигат целите си и също така – много отговорни и надеждни. Използвайте максимално тези качества по отношение на кариерата си, където можете да очаквате много положителна енергия. Във взаимоотношенията първоначално ще бъдете неспокойни, но с развоя на тази година всичко ще се промени. Ще срещнете известни затруднения по отношение на връзките ви. Може би, не се разбирате така добре, както се разбирахте, с вашата половинка или близък приятел. Тези малки проблеми не са причина за Козирога да си прави прибързани заключения. Можете да вземете полезен съвет от вашето семейство. Грижете се и за здравето си. През този период лесно можете да хванете обикновена настинка. Важно е да се пазите. През пролетта на 2016 неочаквани проблеми ще настъпят в работата. По-късно можете да очаквате добре заслужената си награда. Не пренебрегвайте и личния си живот. Партньорът ви може да не бъде достатъчно толерантен към вашите чести отсъствия. Втората половина на годината ще донесе много промени за Козирога. По отношение на кариерата, вие буквално ще изпъкнете. Дори след преодоляването на предишните проблеми, вие няма да намалите темпото си на работата и ще изпъкнете пред другите си колеги. Излизайте, живейте социално. Накрая ще бъдете по-спокойни, когато срещате нови хора и се запознавате. През есента и зимата на 2016 година ще откриете нова енергия по отношение на взаимоотношенията. Сега е точното време за необвързаните да срещнат правилния човек. Обвързаните ще се насладят на хармония и взаимно щастие след отминалите трудни моменти, в щастлива връзка отново. В семейството проблеми или конфликти може да възникнат, но ще отминат бързо. Според хороскопа, Козирогът трябва да извлече максималното от този период,  без угризения.

Годишен хороскоп 2016 – ВОДОЛЕЙ

2016 година ще ви предложи благоприятни условия за финансово и материално стабилизиране. Успешна ще бъде тази година за жените Водолеи, които се занимават с писане, образование и всякакъв вид обучение. Вие ще бъдете склонни да харчите много средства за удоволствия, да участвате в различни игри/лотарии, с една единствена цел – печалба. Годината не вещае такива „успехи“, ето защо по-добре внимавайте колко средства ще използвате за подобни забавления. Ще имате много разходи, свързани с вече пораснали деца, които ще Ви натоварят значително много. Вие ще се нуждаете от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания. През тази година ви предстои подмяна на техника, с която работите, нов вид производство (ако сте производители), ще се откажете от старо производство и др. Семейните ще се радват на екзотично или специално пътуване с брачния си партньор, на място или в държава, където ще изживеете много незабравими спомени и приятни емоции. Възможно е да получите наследство, придобивка от страна на близки на брачния партньор и др. Успешно ще се развиват тези Водолеи, които са ангажирани с по-висока степен на образование. Ако решите да предприемете пътуване зад граница с цел работа, брак – на вас ви предстои да имате едно трудно начало, но ще останете там, за където ще пътувате. Годината е много благоприятна за начало и развитие на бъдещи ваши проекти, свързани с нови социални или професионални цели. Може да срещате затруднения или спънки от „доброжелатели“, но в никакъв случай не се предавайте, нито си губете времето за обяснения с тях. Всеки си има своя пътека… 2016 година ще бъде много благоприятна за всякакви далечни пътувания, емиграция, преместване по местоживеене, събиране на семейства. Може да ви изненада неочакван източник на пари, да откриете забравени или скрити предмети, пари. През тази година е важно да помагате, да раздавате от себе си от сърце. Ето защо съдбата ще ви изненада със събития и възможности, за които не сте имали смелост даже и да мечтаете.

Годишен хороскоп 2016 – РИБИ

Хороскопът на 2016 наистина благоприятства Рибите. Противно на миналата година, тази година отново ще имате време за себе си, за да настроите мислите си в правилната посока. Не прекарвайте прекалено много време в сън и бъдете готови за работа точно в началото на 2016 година. Там, където другите ще имат нужда от подобрение, вие ще изпъкнете. Ако работите усърдно и не намалявате темпото си на работа, имате голям шанс за напредък в кариерата си. Началниците ще оценят прилежните служители. Също така не трябва да пренебрегвате семейството си. Отделете уикендите си само за себе си и най-близките ви или работата ще ви пренатовари. Партньорът ви може да бъде разтревожен за вас. Все пак сте стресирани напоследък. Не го отблъсквайте; напротив – трябва да говорите с него. Най-накрая трябва да се научите да си отпочивате. Ще бъде по-лесно, ако го направите на два пъти. Според хороскопа, Рибите ще имат най-голям шанс да срещнат идеалния партньор през тази пролет. Дръжте очите си широко отворени. Хороскопът за летните месеци на 2016 година предвижда нови преживявания в работата за представителите на зодия Риби. Благодарение на предишния ви успех, шефът ще ви възложи повече сложни и комплексни проекти. Не бъдете уплашени от тази възможност, дори ако това ви плаши в началото. Ако имате нужда от помощ, винаги можете да попитате колега или приятел за съвет. Те ще ви помогнат с удоволствие. Това преживяване ще ви обогати. Вие ще бъдете по-балансирани и ще имате самочувствие, което ще рефлектира в личния ви живот. Партньорът ви ще оцени, ако предприемете инициатива. Дори и в социалния ви живот, вие сте по-сигурни от преди. С края на годината хороскопът ще ви повлияе най-много по отношение на връзките. Ще преодолеете малки проблеми много лесно и ще се насладите на хармония във всичките си връзки. Тези представители на зодия Риби, които все още са необвързани, ще се насладят на флиртуването. В края на 2016 година ще излъчвате енергия и ще привлечете потенциални партньори, без дори да знаете.

 

Вижте още:

Как да се отнасяме с детето си според зодията му

Какъв тип майка сте според зодията?

Как поредността на раждането на децата определя характера им

Характерът на детето според часа на раждане