Майка най-накрая ражда дъщеричка след 10 момчета

Днес ще ви разкажем историята на една майка, която дълго време е била единствената жена сред много мъже в голямата фамилия Брет. С цели 10 сина и съпруг, Алексис най-после споделя радостта си от раждането на една малка принцеса в тяхното семейство.

Чувството да имаш дъщеря е просто фантастично,“ казва Алексис. Когато разбира, че е бременна за пореден път, тя автоматично се настройва отново за момче. Но все пак със съпруга й Дейвид решават за всеки случай да се информират какъв ще бъде полът на новото бебе и остават страшно изненадани, че този път новият член на семейството ще бъде момиченце.


Алексис ражда първия си син, когато е на 22, а в следващите 15 години с Дейвид имат още 9 момчета. Така че, представете си изненадата й, когато разбира, че този път ще трябва да купува бебешки дрехи в розово.

„Направо летим от щастие,“ споделя Алексис. „Наистина очаквах да чуем, че пак ще бъде момче и когато разбрах, че всъщност е момиче, бях само за снимка – шокирана и едновременно с това – и безкрайно доволна“.

Алексис кръщава дъщеричката си Камерън. Момиченцето има 16 години разлика с най-големия си брат Кембъл, който вече е на 17 години. Другите момчета в семейството са съответно Харисън на 16, Кори на 14, Лахлан на 11, Броуди на 9, Бран на 8, Хънтър на 6, Мак на 5, Блейк на 3 и Ротагий на 2.

След раждането на малката Камерън, майка й и баща й си казват, че 11 деца са напълно достатъчно. „Определено стига толкова деца. Спомням си, че си казах същото и при предпоследното ми раждане, но вече наистина спираме. Обичам семейството си такова, каквото е в момента,“ разкрива Алексис.

„Много пъти са ме питали дали имам толкова много деца, защото със съпруга ми се надяваме на дълго чакано момиче. Но искреният ми отговор е „Не“. Камерън не беше планирана, но съм много радостна, че я имаме. А дори и да имахме още един син, това нямаше да ме притеснява,“ добавя Алексис.

„Аз самата съм единствено дете и никога не съм планирала да имам голямо семейство. Но сега направо ги обожавам. Преди да се роди Камерън, понякога се шегувах, че така или иначе не бих се справила с дъщеря, но сега, разбира се, всичко се промени. И трябва да кажа, че много ми харесва“ споделя щастливата майка.

Източник: Practicalparenting
Превод и адаптация: Яна Атанасова, Roditel.bg

Вижте още:

Да забременееш, докато си бременна? Възможно е!

8 невероятни снимки на майки и дъщери, които изглеждат на една и съща възраст

Странно, но факт – 20 любопитни факти за бебетата

Майка показва истинското лице на родителството в 9 карикатури, превръщайки ги в интернет сензация