Момиче или момче – изчислете пола на бебето чрез китайския календар

Какъв пол ще е бебето? Изчисляване на пола на бебето чрез възрастта на майката и месеца на зачеване:пол, бебе, изчисляване, момиче, момче, прдсказване

Момиче или момче? Синьо или розово? Ако планирате бебе или вече очаквате такова, а не знаете какъв ще бъде неговият пол, този китайски календар може да ви помогне в отговора на въпроса – „Какъв ще бъде полът на моето бебе”.

За мнозина може би подобен тип предсказания и календарни изчисления ще звучат абсурдно или суеверно, но според китайците това съвсем не е така. Да, именно китайската легенда гласи, че това какъв пол ще бъде бебето може да се планира и предопредели от възрастта на майката и месеца на зачеването. При разкопки в китайска гробница е била намерена каменна плоча, в която е записана тази формула и много жени от източните култури се осланят на нея.


За да направите своето изчисление чрез китайския календар, намерете графата с вашата възраст и вижте къде тя се пресича с предполагаемия месец на зачеване. Ако квадратчето е в син цвят – то вероятността да имате момче е по-голяма, ако е в розов – може би ще ви се роди момиченце. Науката сериозно ще изкритикува подобни подходи – но пък нищо не пречи да опитате 🙂 .

Списание „Родител”

 

Вижте още:

ТЕСТ: Какъв пол ще е моето бебе?

От какво зависи полът на бебето?