Парк Фест стартира на 9-ти юни с лунапарк, концерти и активности на открито

На 9-ти юни парк „Студенстки“ в столичния квартал „Студентски град“ отново оживява с вкусна храна, внушителен лунапарк, музика, танци, арт класове и спортни активности. Домакин ще бъде третото издание на фестивала „Парк Фест“, който столичани вече припознават като един от редовните и обичани формати в София. Фестивалът ще се проведе от  9-ти до 12-ти юни отново с вход свободен за всички посетители.

Големите концерти тази година ще са на група „Остава“, Миро, Борис Солтарийски, Били Хлапето и Демо. Организаторите са предвидили разнообразна целодневна програма, както на сцената на феста, така и в обособените арт и спортна зони.

Най-големият пътуващ лунапарк в страната отново ще зарадва всички столичани в рамките на четирите фестивални дни. Виенско колело, вдигащи адреналина паратропери  и забавни активностите за цялото семейство са сред тазгодишните атракциони на „Парк Фест“.

За любителите на вкусната храна и напитки е предвидено пълноценно гурме изживяване. Изтънчени кулинарни шедьоври и коктейли от цял свят, традиционни и класически специалитети ще бъдат приготвени на място от майстори-готвачи и едни от най-добрите бармани в страната.

Ценителите на ръчноизработените изделия ще се срещнат с някои от най-добрите български автори, а  всеки посетител ще може да се включи в арт класовете за възрастни и деца.

И в това издание на „Парк Фест“ ще се проведат традиционните безплатни тренировки на открито по бейзбол, групови спортни занимания и танци. За посетителите, които ще вземат участие в забавните игри, са предвидени стотици подаръци и награди.

Коментарите са изключени.