Ето кой е печелившият от играта с награда фотосесия при професионален фотограф

visper2

Благодарим на всички, които се включиха в нашата игра, в която можехте да си спечелите фотосесия по избор – детска или семейна, при професионалния фотограф Мирослава Дерменджиева. В играта се включиха близо 300 участника, но късметлийката, която беше изтеглена, е Eleonora Kaneva (по изписване на имената с Facebook профила, с който е участвала).

Ваучерът за фотосесията вече пътува към нея, а на всички останали желаем успех в следващите ни игри!

За Vesper photo studio:

мирослава дерменджиева фотографVesper photo studio предлага възможност за разнообразни типове фотография: портретна, детска, художествена, модна и семейна. Студиото е оборудвано с водещата швейцарска техника BRONCOLOR и е първото студио, което използва най-новата иновация на BRONCOLOR – импулсното осветление siros 800s, даващо възможността да се контролира чрез ipad и iphone. BRONCOLOR се отличава с изключителна прецизност по отношение на качеството на светлината.

Мирослава Дерменджиева е фотографът, който реализира проектите на Vesper photo studio. Мирослава възприема фотографията като изкуството и съчетава в работата си хармония, естетика, емоция и техника за всяка фотосесия.

Адрес: Vesper photo studio, гр. София, бул.България, Комплекс Бокар бл.39

За контакти: 0898 443 403, md@vesperbg.com