“Пленник на света на Майнкрафт” – книга за малки и пораснали деца

ПЛЕННИК НА СВЕТА НА МАЙНКРАФТ

Ескейп книга за деца и възрастни от издателство Хермес

Майнкрафт е страхотна игра… стига да си остане само игра!

Чарли, Пина и Алекс попадат в плен на виртуалната реалност, след като откриват, че построеният от тях Майнкрафт свят е изчезнал. Тръгвайки по следите на мистериозен похитител, тримата герои се озовават във вихъра на приключение, криещо както вълнение, така и опасности.

Влез в ролята на Чарли и помогни на приятелите си да намерят изход към реалния свят. Нужни са ти смелост и находчивост, за да се справиш с набезите на зомбита и заплетените пъзели по пътя към успеха.

Ще се измъкнете ли невредими?

„Пленник на света на Майнкрафт“ съчетава в себе си няколко актуални тенденции – книгите игри, ескейп стаите и „Майнкрафт“. Това приключение от ново поколение обещава множество интригуващи загадки, любопитни главоблъсканици и забавни предизвикателства, които ще се харесат на всички малки и големи читатели.

 

За автора

Ървин Льоен е съосновател на едни от най-популярните ескейп стаи в Париж. Пише сценарии за ескейп стаи и ескейп състезания. През 2016 г. участва в създаването на седем стаи за бягство, вдъхновени от най-добрите екшън филми, като част от специализиран проект в Лион. През 2017 г. е публикувана и първата му книга – „Пленник на света на Майнкрафт“, която става част от колекцията Escape book, включваща книги игри от ново поколение.

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK