ПРЕСТИЖ е добър избор за обучение по английски и немски език за деца

На 9 октомври 2023 г. в Езикова школа ПРЕСТИЖ започва  новата учебна година с курсове по английски и немски език за деца от началните и средни класове. А на 14 октомври стартират и групите за гимназисти.

Къде се провеждат курсовете?

ПРЕСТИЖ разполага със 7 удобни локации в София – в района на Паметника Левски, в Младост, Люлин, Борово, Бъкстон, Мотописта (Гоце Делчев) и Възраждане (Зона Б-5). Освен това, в 10 столични училища, децата от начален курс учат с ПРЕСТИЖ английски като допълнителна извънкласна форма.

Доказана система на обучение и високи резултати

Езиковата подготовка в ПРЕСТИЖ е единна, логично-надграждаща се система по възрасти и нива. Децата се разпределят в групи със свои връстници, по подходяща за съответната възраст учебна система.

Преди началото на учебната година се прави безплатен тест за определяне на нивото, а в края – курсистите получават престижен сертификат от реномиран учебен център, защитен със Знак за качество по европейските стандарти и Европейски езиков знак за иновации.

Подробна информация за обучението в ПРЕСТИЖ тук.

Време на провеждане и продължителност на обучението

Седмични курсове

Курсовете в школата за начален и среден курс са съобразени с програмата на учениците – сутрин или следобед, според свободната от училище смяна. Това дава възможност на децата да посещават школата през цялата учебна година, дори и при двусменен режим. Занятията са два пъти седмично по 2 учебни часа (по 40 минути всеки).

Съботно-неделни курсове

Предлагат се и съботно-неделни опции, които са подходящи най-вече за ученици от горните класове с оглед по-голямата им учебна натовареност през седмицата. Продължителността на едно занятие при тях е 3 учебни часа по 45 минути.

За първи път в България – гаранция за успешен резултат

Статистиките показват, че курсистите ПРЕСТИЖ демонстрират устойчиво добри резултати – както на финалните тестове в школата, така и на външни изпити за международни сертификати. Заради тази увереност в качеството на подготовката, от ПРЕСТИЖ предлагат гаранция за успешен резултат, което означава, че при резултат под 50% на финалния тест, детето ще бъде включено безплатно в курс от лятната програма и работата с него ще продължи до постигане на съответното ниво според Европейската езикова рамка.

 

Цени на курсовете

Цената на едногодишен курс по немски или английски език за дете от начален, среден и горен курс, е 980 лв. с възможност за плащане на две вноски от 520 лв. Предлагат се отстъпки за второ дете от семейството или за досегашни курсисти. Цената за второ дете от семейството е 920 лв. (или 2 вноски от 490 лв.), а за досегашните курсисти тя е 890 лв. (или 2 вноски от 470 лв.). Учебният комплект е на стойност 75 лв. Записването става в офисите на школата или по електронен път чрез внасяне на таксата по банка.

Специална програма за деца от предучилищна възраст

Най-малките възпитаници на ПРЕСТИЖ са 5-6 годишни. Те се обучават по системата на Кеймбридж Greenman. Занятията за тях има във всяка от учебните бази на школата. Провеждат се два пъти седмично по 1 астрономически час – два следобеда или един следобед и една събота. Таксата е 730 лева за цялата учебна година или две вноски по 390 лева.

Сега в ПРЕСТИЖ тече активното записване за новата учебна година, отварят се последни групи и места. Ако решите това да е школата за вашето дете, се обърнете към удобния за вас офис.

Коментарите са изключени.