Специални занимания за деца от 0 до 5 г. в Музейко през януари

музейко

До края на януари най-малките посетители на Музейко и техните родители ще могат всекидневно да се включват в ателиета за рисуване и музика, активности за здраве, срещи и дискусии със специалисти, работилници с вкусни рецепти за деца.

През януари всеки ден от седмицата е посветен на различна тема, свързана с децата между 0 и 5 г. Във вторник ще учим за формите, цветовете и творчеството, в сряда ще пеем и танцуваме, в четвъртък ще спортуваме, петък сме посветили на ранното детско развитие и приказките, събота – на здравето, а неделя – на татковците, за които входът в този ден ще е на половин цена.

Месецът за най-малките е продължение на успешната поредица от събития в Музейко “Ден за най-малките”. Освен да участват в предвидените занимания, децата от 0 до 5 г. могат да развиват сетивния си свят и докато играят сред изложбите на трите етажа в Музейко и слушат приказки в детския му кът.

Всички допълнителни активности през Месеца за най-малките са включени в цената за вход в Музейко, като за децата до 4 г. той винаги е безплатен.

Колкото до постоянната програма на Музейко с научни работилници за деца между 5 и 12 г., и през януари тя ще вдъхновява за знание и ще разкрива интересната страна на науката.